Τα 5 μικρά αυτοκίνητα που αξίζει να μισθώσεις

Κινούνται άνετα μέσα στην πόλη, έχουν πλούσιο εξοπλισμό και έχουν μικρό κόστος κίνησης περιορίζοντας τα καθημερινά έξοδα. Δες 5 προτάσεις οικονομικών αυτοκινήτων προς μίσθωση.

  • -
  • -

Με τις τιμές των καυσίμων να έχουν πάρει την ανιούσα και την κίνηση στους δρόμους να γίνεται ανυπόφορη, ένα μικρό αυτοκίνητο είναι το ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις. Μπορείς να το παρκάρεις παντού, να κινηθείς ευέλικτα μέσα στην πόλη και συνάμα να το χρησιμοποιήσεις για ένα ταξιδάκι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε βενζίνη. Τα σημερινά μικρά διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, έχουν μοντέρνο εσωτερικό και παρέχουν αξιόλογους χώρους.

Με τα μικρά μοντέλα που προσφέρει η FlexCar, καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των οδηγών όσον αφορά τις συνεχείς μετακινήσεις στην πόλη, ενώ ορισμένα είναι ιδανικά ακόμη και για εξορμήσεις στην επαρχία ή σε ένα νησί. Η FlexCar έχει βρει τον ενδεδειγμένο τρόπο, απλοποιώντας τον κλασικό όρο του leasing και δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί στον ταχύτερο χρόνο, να διακόψει τη συνεργασία όποτε εκείνος θελήσει, να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με κάποιο άλλο ή να το εξαγοράσει.

Ας δούμε τα 5 δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα που μπορείς να επιλέξεις και να αποκτήσεις άμεσα!

Audi A1 Advanced

Άνοιξε τον δρόμο στην κατηγορία των premium μοντέλων πόλης και η ποιότητά του, θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο. To Audi A1 είναι ολοκληρωμένο και μπορεί με άνεση να κινηθεί ακόμη και σε εκτός πόλης συνθήκες! Παράλληλα, ο πλούσιος εξοπλισμός του εγγυάται ότι δεν θα λείψει τίποτα στην καθημερινότητα του χρήστη. Μίσθωσέ το από τη FlexCar.

Fiat 500 Club

Από τα πιο δημοφιλή μικρά της Ευρώπης. Το Fiat 500 παραμένει το πιο στιλάτο και κομψό. Ο κινητήρας των 999 κ.εκ. του ιταλικού iconic μοντέλου καταναλώνει 5,0 lt βενζίνης ανά 100 km, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεσαι και οι επιδόσεις είναι ιδανικές για μέσα στην πόλη. Μίσθωσέ το από την FlexCar.

Renault Twingo Equilibre

Το νέο Renault Twingo εξυπηρετεί με συνέπεια τη φιλοσοφία ενός ικανού μοντέλου πόλης, για όλες τις χρήσεις. Η τοποθέτηση του κινητήρα πίσω, αλλά και της μεταφοράς κίνησης στον πίσω άξονα, επιτρέπει στο τιμόνι να «κόβει» πολύ, με αποτέλεσμα να προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία στα στενά και τις μικρές θέσεις στάθμευσης. Μίσθωσέ το από την FlexCar.

Smart ForTwo Pulse

Ηλεκτρικό και αυτόματο. Μικρό, ασύγκριτα ευέλικτο και με ελάχιστο κόστος κίνησης. Το Smart ForTwo στην ηλεκτροκίνητη εκδοχή του είναι ιδανικό όχημα για την πόλη. Καίει ελάχιστη ενέργεια, επιταχύνει γρήγορα και φορτίζει από οικιακή παροχή μέσα σε λίγες ώρες. Αν το ζητούμενο είναι ευέλικτο αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη, δύσκολα βρίσκεις αντίπαλο. Μίσθωσέ το από τη FlexCar.

Zhidou D2

Το Zhidou D2 είναι κατασκευασμένο για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας στην πόλη. Είναι αμιγώς ηλεκτρικό και διαθέτει έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα που κινεί το όχημα με ελάχιστη ενέργεια. Με 100 χιλιόμετρα αυτονομία, καλύπτει άνετα τις καθημερινές ανάγκες των περισσότερων. Το μεγάλο πλεονέκτημά του, είναι το μικρό κόστος μίσθωσης. Μίσθωσέ το από τη FlexCar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...