Lamborghini: Η κόντρα του με τον Enzo Ferrari γίνεται ταινία [video]

Μια εμβληματική μάρκα κατασκευής κορυφαίων supercars, γεννήθηκε μέσα από έναν τσακωμό. Η ιστορία του Feruccio Lamborghini και η «μάχη» με τον Enzo Ferrari, βγαίνει στη μεγάλη οθόνη.

  • -
  • -

Η ιστορία του Feruccio Lamborghini και ο τρόπος που εξελίχθηκε από τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα, στα supercars, έχει συζητηθεί. Αρκετοί γνωρίζουν ότι η κόντρα με τον Enzo Ferrari οδήγησε τον Lamborghini σε αυτή την απόφαση. Τώρα όμως, όλες οι λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια με τη νέα ταινία Lamborghini: The Man Behind The Legend”. Στο ρόλο του Feruccio Lamborghini θα βρεθεί ο Frank Grillo, ενώ ο Gabriel Byrne θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari.

Πότε θα ξεκινήσουν οι προβολές για την ταινία του Lamborghini;

Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2016, ωστόσο άργησε να ολοκληρωθεί λόγω διάφορων προβλημάτων που προέκυψαν στην πορεία. Πλέον, είναι έτοιμη και θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 18 Νοεμβρίου. Η παραγωγή πρόσεξε πολύ το κομμάτι της αξιοπιστίας, αναφορικά με τις καταστάσεις. Ο γιος του Feruccio Lamborghini, Tonino Lamborghini βοήθησε πάρα πολύ ώστε να αποτυπωθούν τα γεγονότα ακριβώς όπως έγιναν.  

Lamborghini vs Ferrari: ο μεγάλος καυγάς

Είναι γνωστό ότι ο Enzo Ferrari ήταν άνθρωπος που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Για την ακρίβεια, δεν δεχόταν κριτική για τα αυτοκίνητά του και είναι αρκετές οι φορές που ήρθε σε έντονες διαφωνίες με πελάτες του. Ο Feruccio Lamborghini ήταν ένας κορυφαίος μηχανικός αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας, χάρη στη μεγάλη βιομηχανία γεωργικών μηχανημάτων που είχε στην ιδιοκτησία του.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο SUV Ferrari προέκυψε πριν 50 χρόνια ύστερα από τσακωμό του Enzo

Η οικονομική του επιφάνεια του επέτρεψε να αγοράσει δύο Ferrari, μια για εκείνον και μια για τη γυναίκα του. Ωστόσο, η προσωπική Ferrari που οδηγούσε ο Lamborghini, συχνά παρουσίαζε προβλήματα με τον συμπλέκτη, τον οποίο είχε αντικαταστήσει αρκετές φορές. Όταν συζήτησε με τον Enzo και του είπε ότι τα αυτοκίνητά του χαλάνε, του πρότεινε να συνεργαστούν και ο Ferrari πρόσβαλλε τον Lamborghini. Φυσικά, ακολούθησε τσακωμός.

Λέγεται ότι ο Enzo τον αποκάλεσε «αγρότη» και του είπε ότι θα ήταν καλύτερο να ασχολείται με τα… τρακτέρ του και να αφήσει τα σπορ αυτοκίνητα. Ο Feruccio παρεξηγήθηκε και του απάντησε ότι θα του δείξει πως θα πρέπει να είναι τα κανονικά supercars. Τη συνέχεια, λίγο – πολύ, τη φαντάζεστε. Ο Feruccio τα κατάφερε και σήμερα, η Lamborghini είναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες κατασκευής αυτοκινήτου αυτού του είδους.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας και... ζεστάνετε τις μηχανές μέχρι τις 18 Νοεμβρίου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...