Τέλος η εφαρμογή Street View της Google! Πότε και γιατί καταργείται

Η εφαρμογή που εμφάνιζε κάθε δρόμο του πλανήτη δεν είναι πια διαθέσιμη για Android και iOS, αφού το περιεχόμενό της προσφέρεται εντός Google Maps, που χρησιμοποιούν πολύ περισσότεροι.

  • -
  • -

Στις 31 Μαρτίου 2023, το Street View θα είναι επίσημα παρελθόν. Η Google προχωρά στην οριστική κατάργηση της εφαρμογής με την οποία οι χρήστες μπορούν να δουν 360° οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, να εξερευνήσουν κάθε δρόμο ή να πάρουν μια ιδέα από τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό. Το app αυτό θα σταματήσει, ωστόσο, δεν σημαίνει πως καταργείται η υπηρεσία από το δημοφιλές Google Maps.

Διαβάστε επίσης: 5+1 Tips που δεν γνωρίζεις για το Google Maps

google

Με απλά λόγια, ο τεχνολογικός κολοσσός καταργεί την αποκλειστική εφαρμογή «Street View» από τα κινητά τηλέφωνα και την ενσωματώνει στο Google Maps. Το αυτόνομο αυτό app εξυπηρετούσε ουσιαστικά δύο ξεχωριστές ομάδες χρηστών: Όσους ήθελαν να περιηγηθούν σε βάθος στο Street View και εκείνους που ήθελαν να συνεισφέρουν τις δικές τους εικόνες 360° από μια τοποθεσία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πιο δημοφιλής εφαρμογή Google Maps έχει υποστήριξη Street View, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να στείλει στον κάλαθο των αχρήστων το αυτόνομο app.

Τι κάνεις στο Street View

To Street View αποτελεί μια ψηφιακή αναπαράσταση του περιβάλλοντος χώρου στους Χάρτες Google, η οποία απαρτίζεται από εκατομμύρια πανοραμικές εικόνες. Το περιεχόμενο του Street View προέρχεται από δύο πηγές, την Google και τους χρήστες, προσφέροντας την ευκαιρία σε ανθρώπους από κάθε γωνιά της υφηλίου να εξερευνήσουν εικονικά τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...