Τι γυρεύει ένα Tesla Model 3 μέσα στη θάλασσα; [video]

Όχι σκουπίδια, πλαστικά και Tesla σε θάλασσες και ακτές! Ένα λευκό Tesla Model 3 παρασύρθηκε από το νερό και μετατράπηκε σε… ηλεκτροκίνητη βάρκα.

  • -
  • -

Το παρθενικό του σαλπάρισμα έκανε ένα Tesla Model 3 στη Santa Barbara της California, όταν παρασύρθηκε από το κύμα και ξεβράστηκε στην ακτή. Το ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικάνικης μάρκας κατέληξε στο νερό ύστερα από μια σειρά… λανθασμένων κινήσεων, ενώ το πιο πιθανό σενάριο είναι να καταστράφηκε ολοσχερώς ύστερα από την πολύωρη παραμονή του μέσα στο θαλασσινό νερό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς και ότι σε πρώτη φάση, δεν διαπιστώθηκε μόλυνση του νερού.

Πώς κατέληξε στη θάλασσα το Tesla Model 3;

Όχι, δεν… αγανάκτησε ο ιδιοκτήτης του, ούτε το έβαψε μπλε για να το ρίξει στον ωκεανό. Το συγκεκριμένο Model 3, σύμφωνα με τις αρχές, παρασύρθηκε από λάθος. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο οδηγός του προσπάθησε να οδηγήσει στην παραλία, όταν τελικά κόλλησε πολύ κοντά στο νερό. Στη συνέχεια το κύμα το τράβηξε μέσα στη θάλασσα και… ταξίδεψε! Όταν εντοπίστηκε στη Santa Barbara της California, οι αρχές έλεγξαν αν είναι κλεμμένο και αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη.

Δείτε ακόμη: Αγανακτισμένοι ιδιοκτήτες Tesla απειλούν με απεργία πείνας

Στη συνέχεια τον ενημέρωσαν ότι το Tesla Model 3 του θα πρέπει να απομακρυνθεί γρήγορα από το νερό με δικά του έξοδα. Τελικά δεν έγινε γνωστό αν το όχημα βγήκε από τη θάλασσα. Το ευτυχές γεγονός για τον κάτοχο του Tesla είναι ότι δεν μόλυνε το οικοσύστημα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα ήταν αντιμέτωπος με βαρύτατα πρόστιμα χιλιάδων ευρώ, εκτός από τη ζημιά του αυτοκινήτου που ήδη επιβαρύνει την τσέπη του. Φυσικά, το συγκεκριμένο Model 3 έχει μηδαμινές πιθανότητες επιστροφής στην άσφαλτο ως κανονικό αυτοκίνητο αφού οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το νερό σε ένα όχημα και δη ηλεκτρικό, τις περισσότερες φορές είναι μη αναστρέψιμες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...