Υβριδικό oικογενειακό SUV 150 ίππων με 591 lt χώρο αποσκευών και τιμή 30.990 € - Ποιο είναι;

Μοντέρνο, άνετο, εφοδιασμένο με σύγχρονες τεχνολογίες και άφθονους χώρους στο εσωτερικό του.

  • -
  • -

Η κατηγορία των SUV είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή, αλλά πλέον και στην ελληνική αγορά. Οι κατασκευές του είδους ξεχωρίζουν για τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό, τη διττή προσωπικότητα που τις διακρίνει, αλλά και τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους. Ισχυρή θέση στην κατηγορία διαθέτει πλέον η Kia, με το Sportage να αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις της. Το κορεατικό SUV ξεχωρίζει καταρχήν για τη μοντέρνα του σχεδίαση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος, όντας ελκυστικό.

Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με πληθώρα σύγχρονων τεχνολογιών, τόσο σε επίπεδο ψυχαγωγίας, όσο και ασφάλειας. Προσφέρει άφθονους χώρους για πέντε επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 591 lt, όντας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Η βασική έκδοση των 1.600 cc έχει απόδοση 150 ίππων και με τη βοήθεια ενός ήπια υβριδικού συστήματος, συνδυάζει τις επιδόσεις με την οικονομία καυσίμου, με τη μέση κατανάλωση να αγγίζει τα 6,6 lt/100 km! Και όλα αυτά με τιμή έναρξης τις 30.990 €!

Για να μάθετε περισσότερα για την βασική έκδοση πατήστε εδώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Τέλος, εάν είστε έτοιμη να αποκτήσετε ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο που χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία, αλλά φοβάστε να κάνετε ακόμα την μετάβαση σε μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη κατασκευή, τότε το Kia Sportage Plug-in Hybrid των 265 ίππων που θα βρείτε εδώ, ίσως είναι το ιδανικό για εσάς.

sportage

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...