SEMA 2022: Νέα πρωτότυπα σπορ Nissan, από... αγροτικά μέχρι το νέο Z GT4

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 6 νέα πρωτότυπα αποκαλύφθηκαν στην Έκθεση SEMA 2022, στο Λας Βέγκας.

  • -
  • -

Η Nissan παρουσίασε έξι νέα συναρπαστικά πρωτότυπα οχήματα, ενώ το ντεμπούτο του έκανε και το ολοκαίνουργιο αγωνιστικο Z GT4, στην Έκθεση SEMA 2022, στο Λας Βέγκας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου. Η ποικιλόμορφη γκάμα της Nissan στην SEMA περιλαμβάνει ηλεκτρικά, οχήματα δρόμου/πίστας αλλά και εκτός δρόμου, που θα ενθουσιάσουν το κοινό.

Γίνετε δημιουργικοί με τα ηλεκτρικά

Καθώς η Nissan συνεχίζει να επιδιώκει την διεύρυνση της ηλεκτρικής κινητικότητας, η αυτοκινητοβιομηχανία, σε συνεργασία με την Tommy Pike Customs of Greenville, S.C., φέρνει δύο πρωτότυπα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα στη SEMA, δίνοντας  έμπνευση για το πώς μπορεί να ευδοκιμήσει ο ενθουσιασμός της αυτοκίνησης, σε ένα μέλλον ηλεκτρικών οχημάτων.

sunny leaf

Το πρώτο είναι ένα πρωτότυπο Nissan Sunny LEAF, ένα κλασικό φορτηγό pickup Sunny με κινητήρα από Nissan LEAF.

ariya

Το Nissan Ariya Surfwagon concept συνδυάζει επίσης τη ρετρό σχεδίαση με τη σύγχρονη τεχνολογία, επαναπροσδιορίζοντας το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover  Ariya ως ένα wagon surf για την παραλία, με εξωτερική “ξύλινη” επένδυση και άλλα αξεσουάρ.

Το Frontier προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες

Το πρόσφατα επανασχεδιασμένο Nissan Frontier εμπνέει ήδη τους ιδιοκτήτες του για να το μεταμορφώσουν, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους  και τις δραστηριότητες που προτιμούν. Για τον σκοπό αυτό, δύο πρωτότυπα που παρουσιάζονται στην SEMA θα αναδείξουν το εύρος των δυνατοτήτων του επανασχεδιασμένου Frontier.

frontier off roafd

Το concept NISMO Off-Road Frontier V8, που κατασκευάστηκε από την Forsberg Racing, οδηγεί το Frontier στα όρια του ενθουσιασμού, με κινητήρα TITAN V8, μοναδική ανάρτηση, φαρδύτερο αμάξωμα και πολλαπλά καλούδια NISMO Off-Road.

frontier

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η λάτρης της Nissan και influencer Christina Roki θα παρουσιάσει ένα Frontier Street Truck project. Διαθέτοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση και χαμηλωμένο με ένα μοναδικό πακέτο ζαντών και ελαστικών, το Frontier της Roki θυμίζει την μόδα του "mini truckin" της δεκαετίας του '90.

Τα πολλά “πρόσωπα” του Nissan Z

Ακριβώς όπως όλα τα αυτοκίνητα Nissan Z πριν από αυτό, το ολοκαίνουργιο Nissan Z είναι μια ιδανική πλατφόρμα για ενθουσιώδεις οδηγούς που θέλουν να αξιοποιήσουν την ήδη συναρπαστική  προσωπικότητα του ιδιαίτερου σπορ μοντέλου, με πρόσθετες επιδόσεις.

nissan z

Οι ιδιοκτήτες και οι θαυμαστές του νέου Z θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα από το NISMO Accessorized Z, το οποίο διαθέτει μια ποικιλία νέων εξαρτημάτων NISMO και γνήσιων αξεσουάρ που θα είναι διαθέσιμα για το νέο Nissan Z. Αυτά τα εξαρτήματα θα προσελκύσουν τους οδηγούς που θέλουν να εξατομικεύσουν και να προσαρμόσουν στις απαιτήσεις τους το δημοφιλές σπορ κουπέ με το διπλό τούρμπο.

drift

Για τους λάτρεις του drifting, το Formula Drift Z των 1.300 ίππων του Chris Forsberg δείχνει πώς το νέο Nissan Z μπορεί να κυριαρχήσει στον κόσμο της Formula Drift, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη. Βασίζεται στην εκτενή εμπειρία της Forsberg Racing στην ανάπτυξη υψηλής ισχύος και άκρως ανταγωνιστικών αυτοκινήτων drift.

z gt4

Τέλος, στο περίπτερο της Nissan στην SEMA θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Nissan Z GT4, ενός ειδικά σχεδιασμένου αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα τρέξει στις πίστες το 2023, για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τη μακρόχρονη κληρονομιά των επιτυχιών του Z στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...