Ο Elon Musk βάζει συνδρομή στο Twitter! – Ποια εταιρεία έκοψε ήδη τις διαφημίσεις σε αυτό;

Η αγορά του Twitter από τον ιδιοκτήτη της Tesla, Elon Musk, φέρνει πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα και… αντιδράσεις από την αυτοκινητοβιομηχανία.

  • -
  • -

Ο Elon Musk είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ως ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Tesla. Πρόσφατα αγόρασε το Twitter, το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ από τη στιγμή που πήρε τον τίτλο του CEO, άλλαξαν αρκετά πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, πλέον όποιος επιθυμεί να έχει επιβεβαιωμένο λογαριασμό (με μπλε τικ δίπλα στο όνομα) και να του εμφανίζονται λιγότερες διαφημίσεις, θα πληρώνει μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων. Τα παράπονα ήταν πολλά, παρά το γεγονός ότι το Twitter ξεκαθάρισε πως το ποσό θα διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Ο Elon Musk, είπε αργότερα «προς όλους τους παραπονούμενους: συνεχίστε να παραπονιέστε. Απλώς, θα σας κοστίσει 8 δολάρια». Επίσης, ανακοινώθηκαν και αρκετές διαφορές σχετικά με το κομμάτι των διαφημίσεων. Προφανώς, ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας υποδέχτηκε με διαφορετικό τρόπο τον νέο CEO του Twitter. Υπήρξαν εκείνοι που το αντιμετώπισαν με χιούμορ, άλλοι δήλωσαν ότι αλλάζουν τον τρόπο που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ δεν έλειψε και κάποιος που… έσβησε τον λογαριασμό του! Το τελευταίο δεν το λες και πολύ… ψύχραιμη αντίδραση.

Ποια εταιρεία κόβει τη διαφήμιση στο Twitter;

H General Motors δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Twitter, απλά θα αλλάξει εντελώς τη στρατηγική της. Πλέον δεν θα πληρώνει για τη δημιουργία διαφημίσεων, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα, αφού μέσω της ανακοίνωσής της, λέει ότι η απόφαση είναι προσωρινή. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία αυτοκινήτων που προχωράει σε μεγάλες αλλαγές σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με το Twitter.

Δείτε ακόμη: Τι έγραψε ο Elon Musk στα ελληνικά και προκάλεσε χαμό στο Twitter;

Ποια εταιρεία έχει το περισσότερο… χιούμορ;

Σε αντίθεση με την General Motors, η Citroen αντιμετώπισε το θέμα με πλάκα και θετική διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, έκανε μια δημοσίευση στην οποία έγραψε «χαιρετούμε την πλατφόρμα μέσου κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει σε έναν από τους ανταγωνιστές μας». Αυτή η στάση δείχνει ότι η γαλλική μάρκα δεν έχει… εμπάθειες και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ! Οι χιλιάδες αντιδράσεις στη δημοσίευση είναι ενδεικτικό της επιτυχίας που γνωρίζουν αυτές οι κινήσεις από τον κόσμο.


Ποιος διέγραψε τον λογαριασμό του;

Θα πρέπει να έχεις διάφορα προβλήματα με τον Elon Musk για να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Twitter επειδή εκείνος είναι ο νέος ιδιοκτήτης! Ο ιδρυτής της Fisker, ο Henrik Fisker, διέγραψε τον προσωπικό του λογαριασμό από το Twitter όταν ανακοινώθηκε το όνομα του νέου αγοραστή, δηλαδή του Elon Musk. Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του (η Fisker, δηλαδή) βρίσκεται κανονικά στην πλατφόρμα και ο λογαριασμός δεν έχει διαγραφεί. Τουλάχιστον για την ώρα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...