Νέα έκπτωση στο φυσικό αέριο - Πόσο θα κοστίζει από 1 Νοεμβρίου

Σημαντικά μειωμένα θα είναι τα έξοδα κίνησης όσων οδηγούν οχήματα CNG από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, καθώς η νέα έκπτωση θα ρίξει κι άλλο την τιμή στην αντλία.

  • -
  • -

Μειωμένη τιμή κατά 10 λεπτά θα δουν στην αντλία οι ιδιοκτήτες και οδηγοί των πάνω από 10.000 αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, καθώς η ΔΕΠΑ Εμπορίας μειώνει την τιμή του Fisikon από το 1,30 ευρώ, στο 1,20 ευρώ ανά κιλό.

Αυτή η πτώση στην τιμή που φτάνει το 7,7% έρχεται να προστεθεί σε εκείνη που είχε κάνει η εταιρεία λιγότερο από 1 μήνα νωρίτερα, στις 4 Οκτωβρίου, η οποία άγγιζε το 25% όταν από τα 1,75 ευρώ ανά κιλό έριξε την τιμή στο 1,30 ευρώ ανά κιλό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1e59df46dd7ea838f68b1b4cf7975f67.jpg

Συνδυάζοντας τις δύο παραπάνω μειώσεις, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων CNG θα δαπανούν 55 λεπτά λιγότερα για κάθε κιλό φυσικού αερίου που βάζουν στα αυτοκίνητά τους, με την ποσοστιαία έκπτωση να αγγίζει αθροιστικά το 31,43%.

Δείτε ακόμα: Γίνεται να νοθευτεί το υγραέριο και το φυσικό αέριο;

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook:

«Σε νέα μείωση στην τιμή του FISIKON στο 1,20€/κιλό προχωρά από 1η Νοεμβρίου η ΔΕΠΑ Εμπορίας, συμπεριλαμβάνοντας στην τελική τιμή έκπτωση ύψους 1,11€/κιλό, που ισοδυναμεί με απορρόφηση του κόστους προμήθειας σχεδόν κατά 50%. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι εξαντλεί κάθε δυνατότητα στήριξης των πελατών της, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, για να εξασφαλίσει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές στους οδηγούς οχημάτων που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο κίνησης.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...