Αυτοκίνητο με leasing: Τι ισχύει για το service του;

Μια από τις βασικότερες υποχρεώσεις ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου είναι η τακτική συντήρηση. Στα αυτοκίνητα leasing όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

  • -
  • -

Όποιος έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του κατασκευαστή αναφορικά με τη συντήρησή του. Έτσι εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αξιοπιστία του, αλλά και η ισχύς της εγγύησης. Τα αυτοκίνητα leasing όμως δεν εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Όχι βέβαια επειδή... δεν συντηρούνται, αλλά επειδή η συντήρησή τους δεν επιβαρύνει τον οδηγό.

Η εταιρεία που παρέχει το leasing, αναλαμβάνει και τη συντήρηση του οχήματος. Και είναι δική της ευθύνη η επιλογή του συνεργείου που θα αναλάβει την προγραμματισμένη συντήρηση ή τις έκτακτες επισκευές για κάθε αυτοκίνητο. 

Πληρώνω το service σε αυτοκίνητο leasing;

Η χρήση ενός αυτοκινήτου με τη μέθοδο του leasing σημαίνει ότι ο οδηγός του οχήματος αναλαμβάνει την πληρωμή του μηνιαίου μισθώματος και των καυσίμων. Μόνο αυτών! Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα έξοδα (service, ελαστικά, ζημιές, μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας κλπ) αφορούν την εταιρεία που παρέχει τη μίσθωση. Άρα ο χρήστης του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του.

Η FlexCar για να εγγυηθεί τα υψηλά standards συντήρησης των αυτοκινήτων της, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, φροντίζει το service να γίνεται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της αντιπροσωπείας. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το όχημα ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του κατασκευαστή και παραμένει πάντα σε άριστη μηχανική κατάσταση. Ένα εξαιρετικά συντηρημένο αυτοκίνητο αποδεικνύεται πιο αξιόπιστο και ασφαλές στην καθημερινότητα και τα ταξίδια.

Το leasing πληρώνει και τις βλάβες του αυτοκινήτου;

Όταν το αυτοκίνητο πάει στην αντιπροσωπεία, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ολοκληρώνουν όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες συντήρησης με βάση την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Από εκεί και πέρα, πραγματοποιούνν διεξοδικό έλεγχο για να διαπιστώσουν αν είναι όλα καλά. Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο ανταλλακτικό που χρειάζεται αντικατάσταση, το αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει για να διατηρείται το όχημα σε άριστη κατάσταση. Αντίστοιχα, αν το αυτοκίνητο παρουσιάσει βλάβη και χρειαστεί έκτακτη επίσκεψη στο συνεργείο, το κόστος επιδιόρθωσης αφορά την εταιρεία που παρέχει το leasing, όχι τον χρήστη. Όπως είπαμε, τα μοναδικά έξοδα του χρήστη είναι η πληρωμή του μισθώματος και των καυσίμων.

Απολαύστε το αυτοκίνητο χωρίς δεσμεύσεις

Κάνοντας χρήση του leasing είναι εύκολο να προγραμματίσεις τα έξοδα του μήνα. Δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξαφνικό πρόβλημα με το αυτοκίνητο και να «γκρεμίσει» τον προϋπολογισμό! Αν κάτι απρόοπτο συμβεί, το κόστος δεν αφορά τον χρήστη. Εκείνος το μόνο που έχει να κάνει είναι να παραδώσει το αυτοκίνητο και να παραλάβει ένα άλλο όχημα αντικατάστασης, όσο το δικό του επισκευάζεται. Δεν πληρώνει, αλλά δεν μένει και χωρίς αυτοκίνητο!

Με τη FlexCar, το leasing αποκτά άλλη διάσταση καθώς δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και περιορισμοί. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει το αυτοκίνητο επειδή δεν το χρειάζεται πια, ή να το αλλάξει με κάποιο άλλο επειδή άλλαξαν οι ανάγκες του, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή! Επίσης, έχει τη δυνατότητα εξαγοράς του οχήματος όποτε θέλει. Μια μεγάλη γκάμα άμεσα διαθέσιμων καινούργιων αυτοκινήτων περιμένει όποιον θέλει να ζήσει την ξεχωριστή εμπειρία του leasing, με τον πιο αγχολυτικό τρόπο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...