Premium οικογενειακό plug-in hybrid με 204 PS, χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιο είναι;

Είναι άνετο, ταχύτατο και κυρίως οικονομικότατο! Ιδανικό για ταξίδια αλλά και για καθημερινές αθόρυβες μετακινήσεις.

  • -
  • -

Με την υβριδική τεχνολογία να έχει βρει τον τρόπο να μπει στην γκάμα της πλειοψηφίας των μοντέλων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, οι λίστες με τις εκδόσεις πληθαίνουν όλο και περισσότερο, με μη-υβριδικές, mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid να συντελούν έναν πλήρη κατάλογο που πιθανότατα καλύπτει όλα τα γούστα.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα premium μοντέλο, με χώρους για όλη την οικογένεια, άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις και ελάχιστη κατανάλωση; Πριν από μερικά χρόνια θα λέγαμε πως όλα αυτά είναι αδύνατο να συνδυαστούν, αλλά χάρη στην υβριδική τεχνολογία δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον. Για σήμερα έχουμε λοιπόν, ένα plug-in hybrid σύνολο, που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1.400 κυβικών με έναν ηλεκτροκινητήρα για να παράγει συνδυαστική ισχύ 204 ίππων και να χαρίσει επιδόσεις της τάξης των 7,6 δευτερολέπτων για το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h από στάση.

Και το καλύτερο; Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στo 1,0 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές ρύπων στα 30-34 gr CO2/km. Αυτά τα νούμερα φυσικά προκύπτουν αξιοποιώντας πλήρως την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 78 km. Τα προνόμια; Μετακινήσεις με ελάχιστο κόστος ειδικά στο καθημερινό σπίτι-γραφείο-σπίτι και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας!

Ποιο είναι το μοντέλο; Μα φυσικά και μιλάμε για το Audi A3 Sportback 40 TFSI e, την plug-in hybrid έκδοση του γνωστού γερμανικού hatchback. Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του, και βρείτε εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του.

a3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...