Οικογενειακό με πορτμπαγκάζ 600 lt, μηδενικά Τέλη και τιμή 24.500 € - Ποιο είναι;

Ο οικονομικός κινητήρας βενζίνης του χαρίζει χαμηλή κατανάλωση 5,2 lt/100 km, αλλά και ισχύ 110 ίππων.

  • -
  • -

Έχοντας φτάσει αισίως στην 4η γενιά του, αυτό το μοντέλο που έχουμε αποτελεί το πιο επιτυχημένο όνομα στην γκάμα της μάρκας που το κατασκευάζει. Πλέον, έχει εππλουτιστεί, αφού συνοδεύεται από τις λέξεις «Grand Coupe». Με τιμή εκκίνησης τις 24.500 ευρώ αποτελεί ίσως την πιο συμφέρουσα οικογενειακή επιλογή, καθώς προσφέρει άπλετους χώρους συνδυασμένους με έναν αποδοτικό βενζινοκινητήρα 110 ίππων για άνετα και ξεκούραστα ταξίδια, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας του.

Με πορτμπαγκάζ 600 lt ξεχάστε το άγχος των αποσκευών, ακόμα κι αν έχετε εξαντλήσει το χώρο της καμπίνας με 5 άτομα, ενώ η μοντέρνα τεχνολογία του κινητήρα προσφέρει κατανάλωση 5,2 lt/100 km, αλλά και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας καθώς οι εκπομπές ρύπων είναι μόλις 119 gr/km.

Πρόκειται, φυσικά, για το Skoda Octavia Grand Coupe, το οποίο στη βασική έκδοση Ambition με τον 1.0 TSI 110 PS προσφέρεται σε τιμή μόλις 24.500 €. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη βασική έκδοση Ambition, και εδώ περισσότερα για όλη την γκάμα του Octavia Grand Coupe

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...