Υβριδικό τετρακίνητο crossover με μηδενικά Τέλη και τιμή 17.000 € - Ποιο είναι;

Με compact διαστάσεις, κατανάλωση 5,4 lt/100 km και τετρακίνηση ικανή για πολλά, το μικρό μοντέλο πόλης αποτελεί μία από τις πιο "δυνατές" προτάσεις στην κατηγορία των crossover.

  • -
  • -

Λίγα αυτοκίνητα καταφέρνουν να συνδυάσουν τα καλά πολλών διαφορετικών κόσμων τόσο επιτυχημένα, όσο το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα. Compact, με συνολικό μήκος μόλις 3,7 μέτρα, αλλά με άφθονο χώρο για τέσσερις επιβάτες. Ευέλικτο και ελαφρύ (910 κιλά) έτσι ώστε να μην δυσκολευτείς στα στενά της πόλης ακόμη κι αν πήρες το δίπλωμα μία ώρα πριν, αλλά και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο οικονομικός 1.200άρης θα σου χαρίσει απαράμιλλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (5,4 lt/100km), ενώ εξαιτίας των χαμηλών εκπομπών CO2 (121 g/km) απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Το κερασάκι στην τούρτα; Ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου με κόστος λίγο πάνω από 15.880 ευρώ! Ποιο μοντέλο τα συνδυάζει όλα αυτά;

Μα φυσικά το μικρό αλλά θαυματουργό, Suzuki Ignis στην βασική του τετρακίνητη έκδοση με το πακέτο εξοπλισμού GL να φέρνει όλα όσα θα χρειαστείς στην καθημερινότητα σου σε πολύ χαμηλή τιμή. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα παραπάνω για όλη την γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...