FlexCar: H ευελιξία στο leasing έχει όνομα

Καταργώντας όλες τις δεσμεύσεις και προσφέροντας σε κάθε πελάτη εξατομικευμένες προτάσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στις ανάγκες του, η FlexCar μας συστήνει με το leasing της νέας εποχής.

  • -
  • -

Για μια εταιρεία, η εύρεση αξιόπιστου και κατάλληλου συνεργάτη ίσως αποτελέσει μια σύνθετη και καθόλου εύκολη διαδικασία. Σε ό,τι αφορά το leasing αυτοκινήτου όμως, η FlexCar απλοποιεί την κατάσταση. Και αυτό γιατί η μεγάλη γκάμα μοντέλων και η ξεγνοιασιά που χαρακτηρίζει το leasing, συνδυάζεται με πρωτόγνωρη απαλλαγή από δεσμεύσεις κάθε είδους. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαλέξει αυτοκίνητο και να το παραλάβει εντός λίγων ημερών. Από εκεί και πέρα το χρησιμοποιεί για όσο καιρό θέλει, αφού το μισθωτήριο έχει διάρκεια αορίστου χρόνου και δεν είναι υποχρεωμένος να το κρατήσει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.

Η επιστροφή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει τη στιγμή που ο ίδιος θελήσει. Η FlexCar του επιτρέπει ακόμη και να αλλάξει όχημα, αν αυτό που διάλεξε δεν ήταν τελικά η σωστή επιλογή ή αν προέκυψαν άλλες ανάγκες, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί, οποιαδήποτε στιγμή, με χαμηλότερη τιμή κάθε μήνα και πάντα πιο ανταγωνιστική από τα δεδομένα της αγοράς. Χωρίς ρήτρες, δεσμεύσεις και κρυφές χρεώσεις, η FlexCar φημίζεται για την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Η μηδενική προκαταβολή διευκολύνει ακόμη περισσότερο την απόκτηση ενός αυτοκινήτου από τη FlexCar.

Ο μισθωτής κατά την έναρξη της συνεργασίας του πληρώνει μόνο το FlexDeposit, το οποίο ισούται με δύο μισθώματα, το οποίο όμως επιστρέφεται αν κρατήσει κάποιος το αυτοκίνητο πάνω από 36 μήνες ή αφαιρείται, σε μορφή έκπτωσης, αν ο πελάτης αποφασίσει να αγοράσει το όχημα. Μετά τους 24 μήνες συνεργασίας, ο πελάτης της FlexCar μπορεί να αλλάξει αυτοκίνητο χωρίς να πληρώσει ποτέ ξανά το FlexDeposit. Την ίδια ώρα, όλα τα παραδοσιακά οφέλη του leasing διατηρούνται στο ακέραιο.

Ο χρήστης του αυτοκινήτου έχει να πληρώσει μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμα του οχήματος. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα έξοδα τα αναλαμβάνει η εταιρεία. Συντήρηση, βλάβες, μεικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, ελαστικά, τα πάντα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του μισθώματος! Ο οδηγός δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα σχετικό με το αυτοκίνητό του. Ακόμη κι αν χρειάζεται επισκευή και μείνει μέρες στο συνεργείο ή αν εμπλακεί σε ατύχημα και η επιδιόρθωση αργήσει, η FlexCar παρέχει όχημα αντικατάστασης λύνοντας τα χέρια του πελάτη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στην πλατφόρμα της FlexCar, να δει τα διαθέσιμα μοντέλα και να διαλέξει το ιδανικό για τον ίδιο. Η διαδικασία που ακολουθεί στη συνέχεια είναι εντυπωσιακά απλή: Στη σχετική σελίδα επισυνάπτει ένα αντίγραφο ή φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης, αλλά και ένα εκκαθαριστικό της εφορίας και τα στέλνει . Η FlexCar θα προχωρήσει σε πιστοποίηση και έλεγχο των στοιχείων και εφόσον εγκριθεί το αίτημα, πληρώνει το πρώτο μίσθωμα μέσα από τη σελίδα. Μέσα σε μερικές εργάσιμες ημέρες θα έχει παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο! Τόσο εύκολα γίνεται και η επιστροφή του. Αν δεν το χρειάζεται άλλο, επικοινωνεί με την εταιρεία και ειδοποιεί ότι θα το επιστρέψει. Χωρίς να επιβάλλονται… “penalty” και άλλες οικονομικές κυρώσεις που συναντάμε στα παραδοσιακά συμβόλαια leasing όταν ο πελάτης ζητά τη λήξη της συνεργασίας πριν τελειώσει το συμβόλαιο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...