Autofit: Δωρεάν έλεγχος & Εκπτώσεις, για ένα απόλυτα ασφαλές αυτοκίνητο

Η Autofit προσφέρει εκπτώσεις και δωρεάν έλεγχο στους… βασικούς πυλώνες ασφάλειας του αυτοκινήτου, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα, οποιαδήποτε στιγμή.

  • -
  • -

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου μας είναι το ισχυρότερο συστατικό για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του και η μακροζωία του. Όμως, όταν το όχημά μας είναι προσεγμένο, προσφέρει και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Επειδή λοιπόν ο έλεγχος, η απόλυτη ισορροπία και η σταθερή επαφή με το δρόμο εγγυάται τη σωστή αντίδραση του αυτοκινήτου όταν θελήσουμε να αποφύγουμε ένα ατύχημα, οφείλουμε να είμαστε τακτικοί.

Η Autofit προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης του αυτοκινήτου, που καθιστούν τη διατήρηση της σωστής «φόρμας» του μια ευκολότερη διαδικασία με το μικρότερο δυνατό κόστος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί του δικτύου διασφαλίζουν ότι το όχημα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση, για να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα στις καθημερινές μας μετακινήσεις.

Μοναδικές προσφορές συντήρησης αυτοκινήτου

Μέχρι τις 30/11, η Autofit προσφέρει 20% έκπτωση σε εργασίες και ανταλλακτικά, αλλά και ενδελεχή δωρεάν έλεγχο πολλαπλών σημείων για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία των βασικότερων συστημάτων του αυτοκινήτου μας:

  • Σύστημα διεύθυνσης
  • Σύστημα ανάρτησης
  • Σύστημα πέδησης


Με το ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης της Autofit, έχουμε την απαραίτητη σιγουριά ότι το αυτοκίνητό μας βρίσκεται… δίπλα μας ό,τι κι αν συμβεί. Την εποχή που η απόκτηση νέου αυτοκινήτου είναι δυσκολότερη από ποτέ, οφείλουμε να φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε το όχημα που ήδη έχουμε. Έτσι αποφεύγουμε τη συσσώρευση ζημιών, που στο τέλος θα διογκωθεί σε ακριβό πρόβλημα, ενώ απολαμβάνουμε ισχυρό αίσθημα ασφάλειας.

Η ανάρτηση, το τιμόνι και τα φρένα είναι τρεις από τους βασικότερους πυλώνες της ενεργητικής ασφάλειας. Όσο λειτουργούν σωστά, διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις έκτακτες καταστάσεις, όπως ελιγμούς αποφυγής, φρενάρισμα πανικού και εύκολο έλεγχο σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης. Άλλωστε, όλοι μας γνωρίζουμε ότι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο, είναι εκείνο που κατάφερε να αποφύγει το τρακάρισμακαι δεν ενεπλάκη σε ατύχημα!

Ποια είναι η Autofit

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η ιστορία της ξεκινά από το 1994 και εδώ και 20 χρόνια αναπτύσσεται διεθνώς, αριθμώντας αυτή τη στιγμή περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Στην Ελλάδα, ένα δίκτυο 50 καταστημάτων καλύπτει αποτελεσματικά όλη την επικράτεια. 

Τα συνεργεία Autofit είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών. Η επισκευή κάθε αυτοκινήτου γίνεται ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ όλα τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται, είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα. Στο δίκτυο της Autofit μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές.

Κλείστε ραντεβού με ένα κλικ εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...