Top 10 Μοντέλα 10 - 16 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 10 - 16 Οκτωβρίου

Η λίστα «Top 10 Μοντέλα» διαμορφώνεται αυτόματα με βάση το ενδιαφέρον του κοινού που καταγράφεται στη σελίδα του GOCAR, με τα αποτελέσματα της εβδομάδας που πέρασε να είναι με εκείνης που προηγήθηκε, αλλά με ελαφρώς διαφορετική σειρά.

  • -
  • -

Όσον αφορά την κορυφή του δικού σας ενδιαφέροντος, το Toyota Yaris Cross έχει κάνει κατάληψη και δε δείχνει διάθεση να κατέβει από εκεί, καθώς τρέχει ένα σερί από την εβδομάδα 15 – 21 Αυγούστου. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε το Suzuki S-Cross, το οποίο έκανε άλμα από τη θέση 5, στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Hyundai Tucson, με απώλεια μόλις μίας θέσης.

Τέταρτο στην κατάταξη είναι το Suzuki Vitara το οποίο δε μετακινήθηκε καθόλου, ενώ στα μισά της κατάταξης και την πέμπτη θέση βρίσκουμε το Toyota Yaris, δύο σκαλιά πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα.

Περνώντας στο δεύτερο μισό της λίστας η εικόνα είναι ακριβώς ίδια με εκείνη της εβδομάδας που προηγήθηκε. Στην έκτη θέση είναι το Peugeot 2008, στην έβδομη το Hyundai Kona, πίσω τους ακολουθεί το Cupra Formentor, ένατο κατατάσσεται το Renault Captur και τη δεκάδα κλείνει η BMW X1.

Δείτε εδώ Τα TOP 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...