Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα υβριδικό; Μίσθωσέ το!

Θέλεις να οδηγείς ένα υβριδικό αυτοκίνητο, αλλά όχι και να πληρώσεις το μεγάλο ποσό που απαιτείται για την αγορά του; Βρες εδώ 5 προτάσεις μίσθωσης υβριδικών αυτοκινήτων και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

  • -
  • -

Τα υβριδικά αυτοκίνητα συνδυάζουν τα καλά των θερμικών μοντέλων, όπως είναι το μηδενικό άγχος για την αυτονομία, με τα καλά της ηλεκτροκίνησης για να δημιουργήσουν το τέλειο σύγχρονο αυτοκίνητο. Λογικό λοιπόν πολλοί οδηγοί να θέλουν να βιώσουν αυτή την εμπειρία. Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείς να αγοράσεις ένα υβριδικό; Απλό! Το μισθώνεις από την FlexCar, η οποία σου προσφέρει πολλές επιλογές, έτσι ώστε να καλύψει τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε οδηγού.

Άλλωστε, η FlexCar είναι μια εταιρεία που έχει απλοποιήσει πολύ την υπόθεση leasing και παρέχει μοναδική ευελιξία στον χρήστη, χάρη στην απουσία προκαταβολής, τη δυνατότητα διακοπής της μίσθωσης όποτε εκείνος θελήσει, την αντικατάσταση του αυτοκινήτου του με κάποιο άλλο ή την άμεση εξαγορά του κ.ά.

Η πλήρης γκάμα της εταιρείας προσφέρει σήμερα πληθώρα υβριδικών επιλογών. Από αυτήν, εμείς ξεχωρίσαμε 5 μοντέλα τα οποία θεωρούμε ότι συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε ποια είναι και τι προσφέρει το καθένα.

Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 PS Active – Το οικονομικό supermini

yaris

Το μικρό μοντέλο της Toyota δεν είναι τυχαίο που αποτέλεσε best-seller στην ελληνική αγορά επί σειρά μηνών. Είναι μοντέρνο, άνετο, ευέλικτο, ασύγκριτα οικονομικό και κυρίως φέρει την εγγύηση του ονόματος της ιαπωνικής μάρκας. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Ford Puma 1.0 EcoΒoost 125 PS ST-Line Design – Το οδηγοκεντρικό crossover

puma

Το ευρύχωρο B-SUV της Ford ξέρει πως να χωρέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε ένα πακέτο. Με την κορυφαία οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της μάρκας και τους άπλετους χώρους παρά τις compact διαστάσεις, τα κάνει όλα και συμφέρει. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Volvo XC40 B3 mHEV 163 PS – To premium SUV

xc40

Το μικρότερο μοντέλο στην SUV γκάμα της Volvo δίνει μία πιο νεανική εικόνα στην ούτως ή άλλως καταξιωμένη premium ταυτότητα της μάρκας. Με την χρήση της mild hybrid τεχνολογίας μπορεί να είναι αποδοτικό και οικονομικό ταυτόχρονα. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Opel  Astra 1.6 180 PS PHEV GS Line – Το μοντέρνο μικρομεσαίο

astra

Το Opel Astra με αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό design και premium αίσθηση έχει στοχεύσει στην κορυφή της κατηγορίας. Σε συνδυασμό τώρα με την plug-in hybrid τεχνολογία προσφέρει κατανάλωση της τάξης του 1,2 lt/100km, χωρίς να παραμελεί τις επιδόσεις. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Renault Arkana 1.3 140 PS EDC Hybrid Dynamic – Το coupe οικογενειακό SUV

arkana

Εάν ψάχνεις για ένα οικογενειακό SUV με χώρους και άνεση, χαμηλή κατανάλωση, υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή εμφάνιση το Arkana είναι το τέλειο! Θα πάει εσένα και όλη σου την οικογένεια παντού οικονομικά, ενώ δεν διστάζει να εντυπωσιάσει χάρη στο coupe του αμάξωμα. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...