SIXT: H εγγυημένη λύση στο leasing αυτοκινήτου

Με ασυναγώνιστη εμπειρία στον κλάδο χάρη στην πολυετή εμπειρία της στο leasing αυτοκινήτου σε διεθνές επίπεδο, η SIXT είναι o πλέον αξιόπιστος οργανισμός που προσφέρει λύσεις για κάθε περίπτωση.

  • -
  • -

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου μέσω leasing αρχίζει να γίνεται πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής και η ελευθερία που δίνεται στον χρήστη, πολλαπλασιάζονται με τη SIXT, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους mobility στο κομμάτι της μακροχρόνιας μίσθωσης. Προσφέροντας εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε οδηγό ξεχωριστά, η SIXT παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών mobility όχι μόνο για εταιρείες, αλλά και για ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες . Αυτή τη στιγμή η ελληνική αγορά αυτοκινήτου αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στην πρόσβαση καινούργιων οχημάτων.

Η παγκόσμια παραγωγή παρουσιάζει προβλήματα και ο αριθμός των αυτοκινήτων που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, είναι μικρός. Η SIXT έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν. Προσφέρει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, με το κλειδί στο χέρι! Κάθε ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στην πλατφόρμα της SIXT και να επιλέξει το κατάλληλο για εκείνον μοντέλο. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για όλες τις ανάγκες, από μικρά ευέλικτα μοντέλα πόλης, έως πολυτελή SUV και επαγγελματικά van! Φυσικά, όποιος επιθυμεί συγκεκριμένο αυτοκίνητο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με επιπλέον εξοπλισμό και σε συγκεκριμένη έκδοση, μπορεί να απευθυνθεί στη SIXT και να του το προσφέρει με την μορφή  leasing.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι η SIXT είναι σε θέση να προσφέρει αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας, με το ίδιο μηνιαίο μίσθωμα στον πελάτη της, μέχρι να έρθει στα χέρια του αυτό που έχει παραγγείλει. Κάτι που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα μοντέλο που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στον στόλο της εταιρείας! Σε ό,τι αφορά τα γενικότερα προτερήματα του leasing, είναι ευδιάκριτα και σαφή τόσο για τους ιδιώτες, όσο και για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Η ευκολία της μακροχρόνιας μίσθωσης εντοπίζεται από την πρώτη στιγμή καθώς δεν χρειάζεται να εκταμιευθούν απαγορευτικά ποσά για την αγορά ενός νέου οχήματος. Το ρίσκο υψηλής απόσβεσης που συνοδεύει κάθε αυτοκίνητο εκμηδενίζεται, ενώ υπάρχει πλήρης έλεγχος των εξόδων, καθώς ο χρήστης έχει να πληρώσει μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και τα καύσιμα. Συντήρηση, μεικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, βλάβες, ατυχήματα και πάσης φύσεως ζημιές καλύπτονται απόλυτα, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός απρόοπτου εξόδου που θα εκτροχιάσει τον μηνιαίο προϋπολογισμό.

Η SIXT αποτελεί εταιρεία – μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει, ως κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing), αλλά και της βραχυχρόνιας ενοικίασης (SIXT Rent-a-Car). Επιπλέον, η νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία SIXT+ προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις για τις ανάγκες κάθε οδηγού ξεχωριστά, προσφέροντας μοναδική ευελιξία καλύπτοντας και το κενό του μεσαίου χώρου. Μέσα από μια μεγάλη λίστα άμεσα διαθέσιμων αυτοκινήτων ο ενδιαφερόμενος απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο με 0% προκαταβολή, επιστροφή ανά πάσα στιγμή χωρίς οικονομική επιβάρυνση και άμεση παράδοση του οχήματος μέσα σε 48 ώρες.

Την ίδια ώρα, με το SIXT+ διατηρούνται όλα τα πλεονεκτήματα του leasing, όπως το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, η συντήρηση και η κάλυψη βλαβών του αυτοκινήτου, η μεικτή ασφάλιση και το μηδενικό ρίσκο απώλειας χρημάτων από την απαξίωση του οχήματος. Η SIXT προτείνει πρακτικές και βιώσιμες λύσεις που καλύπτουν βέλτιστα όλο το φάσμα των αναγκών ενός ιδιώτη / επαγγελματία ή μιας επιχείρησης έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι η ποιότητα των υπηρεσιών της βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...