Έκλεψαν Maserati και τράκαραν με 200 km/h – Ένας νεκρός και 2 σοβαρά τραυματίες [video]

Τρεις έφηβοι χωρίς δίπλωμα, έκλεψαν το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο και ακολουθήσε καταδίωξη. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

  • -
  • -

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε κλοπή και καταδίωξη στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις έφηβοι έκλεψαν μια Maserati από πάρκινγκ και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα. Ένα περιπολικό τους αντιλήφθηκε και τους ζήτησε να ακινητοποιήσουν το όχημα, με ελικόπτερο να καταγράφει τα γεγονότα. 

crash

Τα τρία παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, συνέχισαν την πορεία με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Το περιπολικό απέφυγε να τους καταδιώξει σε τέτοιες συνθήκες, αλλά το ελικόπτερο τους ακολουθήσε. Ο οδηγός μετά από λίγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό χτύπησε στο κράσπεδο με περίπου 200 km/h, απογειώθηκε, γύρισε ανάποδα, παρέσυρε μια διαφημιστική πινακίδα και την κολώνα και κατέληξε διαλυμένο στο οδόστρωμα.

Νεκρός ο συνοδηγός, σοβαρά οι άλλοι δύο

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, η Maserati έγινε σωρός από λαμαρίνες. Ο συνοδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, με τον 15χρονο οδηγό και τον τρίτο επιβάτη, ηλικίας 16 ετών, να μεταφέρονται σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

crash

Δείτε επίσης: Διάσημος αθλητής διέλυσε την Porsche 911 Turbo S

Η αστυνομία ανέφερε πως ο οδηγός ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο, εκτός από αυτές της διάπραξης κλοπής και επικίνδυνης οδήγησης χωρίς δίπλωμα, καθώς υπήρξε νεκρός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...