Εγκαίνια νέου γηπέδου ΑΕΚ: Πώς θα πάτε στην OPAP Arena

Η αυριανή ημέρα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου είναι ιστορική για την ΑΕΚ. Το νέο γήπεδο θα είναι κατάμεστο και στους δρόμους περιμετρικά θα γίνεται το έλα να δεις. Οπότε, καλό είναι να ξέρετε πως να πάτε.

  • -
  • -

Με ανυπομονησία περιμένουν την ώρα που θα ανοίξει τις πύλες του το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου, οι φίλοι της ΑΕΚ. Η Παρασκευή 30/9 είναι μια πολύ μεγάλη μέρα τόσο για την ομάδα, όσο και τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς η χώρα έχει ανάγκη από τέτοιες επενδύσεις. Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα τρέχουν και όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή της Ένωσης στο σπίτι της.

aek

Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 20:00 μμ, ωστόσο, η ΑΕΚ καλεί τους φίλους που θα παρευρεθούν να βρίσκονται νωρίτερα στην «OPAP Arena - Αγία Σοφιά». Συγκεκριμένα, οι πύλες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από τις 17:00 μμ, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πανδαιμόνιο στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου είναι βέβαιο πως θα βελτιώσει τη διέλευση των οχημάτων και πεζών από και προς την «OPAP Arena – Αγία Σοφιά», αλλά και προς το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

aek

Πολλοί Ενωσίτες γνωρίζουν την περιοχή και πού θα παρκάρουν για να μπορέσουν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο γήπεδο, αν πλησιάσουν με τα αυτοκίνητά τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν γνώση της Νέας Φιλαδέλφειας και πρέπει να ξέρουν πως περιμετρικά δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης τύπου «αλάνες» για να σταθμεύσουν, ούτε το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής επιτρέπει την προσέγγιση χωρίς καθυστερήσεις το γήπεδο.

Στάσεις Μετρό, λεωφορείων και τρόλεϊ κοντά στο γήπεδο  

Επειδή τα εισιτήρια για την ιστορική μέρα των εγκαινίων έχουν εξαντληθεί και αύριο το απόγευμα προβλέπεται κυκλοφοριακό κουμφούζιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, καλό είναι αν πάτε με το αυτοκίνητο να παρκάρετε αρκετά μακριά ώστε μην μπλέξετε στην κίνηση.

Στην ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00. Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο».

aek

Ο πιο κοντινός σταθμός ηλεκτρικού είναι αυτός της γραμμής Μ1 του Μετρό, στη στάση Περισσός και λίγο πιο μακριά αυτές σε Πευκάκια και Νέα Ιωνία. Επίσης, πλησιέστερες στάσεις για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο γήπεδο της ΑΕΚ είναι οι γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ: Τροχονόμος, Πίνδου, Τροχονόμος Α14, Σπάθαρη (Σμύρνης) και Πλ. Πατριάρχου.

Αναλυτικές οι γραμμές και διαδρομές με στάση κοντά στην OPAP Arena

  • Λεωφορείο: 619, 755, 755Β, Α8, Β9
  • Τρόλεϊ: 3
  • Προαστιακός: Π2, Π3, Π3Β
  • Μετρό: Μ1
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...