Αλλάζει σήμα η Citroen – Δείτε πώς είναι και πότε θα μπει στα μοντέλα της [video]

Ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Citroen ανοίγει. Από τα μέσα του 2023 θα το δούμε σε όλα τα νέα μοντέλα της γκάμα της.

  • -
  • -

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η Citroen θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο θα φέρει πάνω του το νέο λογότυπο της μάρκας. Η γαλλική φίρμα αποφάσισε να ανασχεδιάσει το σήμα και την εταιρική ταυτότητά της, χρησιμοποιώντας το σταδιακά σε όλα τα οχήματα και προϊόντα από τα μέσα του 2023.

logo

Το νέο σήμα έχει εμπνευστεί από αυτό του 1919, που υιοθετήθηκε για πρώτη φορά από τον ιδρυτή André Citroen, σηματοδοτώντας μια τολμηρή, συναρπαστική και δυναμική νέα εποχή για την εμβληματική μάρκα. Αυτή είναι η 10η εξέλιξη του λογότυπου της Citroen που μετρά 103 χρόνια ιστορίας. Η τεχνική αναφορά «deux chevrons» παραμένει στο επίκεντρο της ταυτότητας, με το έμβλημα να διακρίνεται για την κομψότητα και τον μοντερνισμό. Στόχος είναι το σήμα να γίνει πιο άμεσο και χαρακτηριστικό στοιχείο υπογραφής όλων των αυτοκινήτων.

Τα χαρακτηριστικά «γαλόνια» της Citroen περικλείονται σε ένα οβάλ πλαίσιο και είναι μεγαλύτερα, με τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για την αναγραφή του ονόματος να είναι επίσης διαφορετική.

logo

Δείτε εδώ τη δοκιμή του νέου Citroen C5 Aircross 1.2 Puretech 130PS EAT8

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Vincent Cobée, δήλωσε σχετικά: «Καθώς ξεκινάμε πιθανώς το πιο συναρπαστικό κεφάλαιο στη λαμπρή 103χρονη ιστορία μας, είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Citroen να υιοθετήσει μια μοντέρνα εμφάνιση. Η νέα μας ταυτότητα είναι ένα κομψό σύμβολο προόδου, καθώς μετακινούμε τους πελάτες μας προς ένα τολμηρό μέλλον, διασφαλίζοντας ότι η όλη εμπειρία τους - ιδιαίτερα η ηλεκτροκίνηση- γίνεται πιο προσιτή, άνετη και ευχάριστη. Η κληρονομιά μας να εμπνέουμε τους καταναλωτές με τολμηρά και επαναστατικά οχήματα μας δίνει ενέργεια να υιοθετήσουμε μια διαφορετική, πιο περιεκτική προσέγγιση στη μελλοντική κινητικότητα και πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες θα συμφωνήσουν ότι τίποτα δεν συγκινεί όπως ένα Citroen».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...