Κάνε «κλικ» και οδήγησε τη Ford Mustang Mach-E!

Λίγα μόλις κλικ στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου είναι αρκετά ώστε να βρεθείς στη θέση του οδηγού μίας Ford Mustang Mach-E.

  • -
  • -

Κλείστε εύκολα και γρήγορα online το δικό σας test drive με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E AWD και επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall

Ανατρέποντας τα δεδομένα στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας, η νέα Ford Mustang Mach-E είναι αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή. Τόσο για την ίδια τη Ford, όσο και για σύνολο της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής.

Με σχεδίαση που ενσαρκώνει υποδειγματικά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης τον απαράμιλλο δυναμισμό και την αδιαμφισβήτητη κομψότητα του ονόματος Mustang, κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης και μία πολυσχιδή γκάμα εκδόσεων σε κινητήριες μονάδες και μπαταρίες που συνδυαστικά έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, η νέα Mustang Mach-E αποτελεί αναμφίβολα ένα πραγματικό «διαμάντι» στη γκάμα Ford αλλά και συνολικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων. Ταυτόχρονα, αποτελώντας ένα ακόμα ανθρωποκεντρικό και οδηγοκεντρικό μοντέλο της μπλε οβάλ εταιρείας, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E διακρίνεται με το ίδιο «σθένος» και για το απολαυστικό οδηγικό της ταμπεραμέντο στο δρόμο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/d336238013aba314fc3d560b86f89080.JPG

Τώρα, τον ξεχωριστό αυτό χαρακτήρα της νέας Mustang Mach-E μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να τον απολαύσετε «ζωντανά» πίσω από το τιμόνι της, ακόμα περισσότεροι. Πώς; Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ford Motor Ελλάς σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζητήσετε το δικό σας, επιτόπιο test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall που βρίσκεται στο Μαρούσι. Και όλα αυτά, γρήγορα και εύκολα, με μερικά μόλις «κλικ» μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Δείτε ακόμα: Σχολές οδηγών κάνουν μαθήματα με Ford Mustang Mach-E [Video]

Για να ζητήσετε ένα test drive, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Μετά την καταχώρηση του σχετικού online αιτήματός σας, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να προγραμματίσετε την ακριβή ημέρα και ώρα για το test drive της νέας Mustang Mach-E στο Golden Hall.

Ακόμα πιο δυναμική παρουσία για τη νέα Mustang Mach-E στο αναβαθμισμένο stage της Ford στο Golden Hall

Εκτός από την πραγματοποίηση ενός test drive, όσοι βρεθείτε στο Golden Hall έχετε τώρα τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε «από πρώτο χέρι» για τις δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της ηλεκτρικής Mustang Mach-E επισκεπτόμενοι το νέο, αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο premium εμφάνιση stage της εταιρείας που βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e2eb01f19f5683a97f897501deb03d8b.JPG

Την ίδια στιγμή και με ακόμα πιο δυναμική και πλούσια οπτική παρουσία στο νέο αυτό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford που βρίσκεται εκεί είναι έτοιμο να σας ενημερώσει πλήρως, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά και να λύσει κάθε απορία σας για την ηλεκτροκίνηση, τη φόρτιση της Mustang Mach-E και τις προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητές της.

Ωράριο λειτουργίας

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E AWD, τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 19:00

Διαθέσιμες εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E στην Ελλάδα

H νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στις παρακάτω εκδόσεις:

•          RWD 75kWh 269PS

•          RWD 98kWh 294 PS

•          AWD 75kWh 269PS

•          AWD 98kWh 351PS

•          GT 98kWh 487PS

Μάθετε περισσότερα για τη Mustang Mach-E πατώντας εδώ.

Για να κλείσετε ένα test-drive με τη Mustang Mach-E πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...