Στιλάτο crossover: Toyota C-HR vs Kia XCeed – Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο πολύ ολοκληρωμένα μοντέλα από την Toyota και την Kia αναμετρήθηκαν στα ίσια. Ποιο κατάφερε να επικρατήσει στη μάχη όμως;

  • -
  • -

Τα SUV και τα crossover είναι δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία αυτή τη στιγμή. Όλοι θέλουν ένα υπερυψωμένο μοντέλο στην γκάμα τους και οι προτάσεις του είδους έχουν πολλαπλασιαστεί σημαντικά συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν. Η Toyota και η Kia είναι δύο από τις μάρκες που τα καταφέρνουν εξαιρετικά, έχοντας πολλές προτάσεις, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαλέξαμε τα C-HR και XCeed.

Τα θέσαμε αντιμέτωπα και σας ζητήσαμε να διαλέξετε ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε. Αμφότερα είναι τεχνολογικά εξελιγμένα, δίνουν προτεραιότητα στο στυλ, αλλά και την οικονομία καυσίμου. Το Toyota C-HR διατίθεται ως υβριδικό (full hybrid) με εντυπωσιακά χαμηλές καταναλώσεις, ενώ το Kia XCeed ως Plug-In Hybrid με δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, ως ήπια υβριδικό, αλλά και ως diesel. Φυσικά και οι δύο προτάσεις μπορούν να συνοδευτούν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για μέγιστη άνεση στην καθημερινή χρήση.

Στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής μεταξύ των δύο. Μάλιστα, μας έκανε εντύπωση η διαφορά που είχαν τα δύο μοντέλα μεταξύ τους, καθώς περιμέναμε να «παίξουν» πιο κοντά. Το crossover που επικράτησε ήταν το Kia XCeed, συγκεντρώνοντας το 73% των ψήφων! Το Toyota C-HR περιορίστηκε στο υπόλοιπο 27%. Μάλιστα η νίκη του Kia αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς είναι πραγματικά σπάνιες οι περιπτώσεις που χάνει ένα μοντέλο της Toyota σε ψηφοφορία μας.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Τα ποσοστά ισχύουν κατά τη στιγμή της συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή η ψηφοφορία είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...