Premium οικογενειακό sedan με 218 ίππους και κατανάλωση 0,9 lt/100km - Ποιο είναι;

Εμπλουτισμένο με υβριδική τεχνολογία προσφέρει επιδόσεις, ποιότητα, οικονομία και άνεση σε ένα πακέτο.

  • -
  • -

Έχοντας ένα μοντέλο που έχει ήδη γίνει διάσημο στην hatchback μορφή του, η έκδοση sedan είναι αυτή που δίνει το κάτι παραπάνω από πολλές απόψεις. Ο πιο άνετος χώρος αποσκευών και η αισθητική που παραπέμπει σε μεγαλύτερα μοντέλα, είναι μόλις μερικά από τα πλεονεκτήματα στα μάτια των επίδοξων αγοραστών.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό compact sedan με plug-in υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει το οικολογικό προφίλ με την δυναμική ενός συνόλου που αποδίδει 218 ίππους και 450 Nm ροπής. Πόσο οικολογικό θα πείτε; Η κατανάλωση των 0,9 lt/100 km πως σας φαίνεται, όταν παράλληλα τα πρώτα 100 km/h από στάση μπορούν να έρθουν σε μόλις 6,7 sec;

Ο χώρος αποσκευών μπορεί να πλήττεται από την μπαταρία, αλλά συνεχίζει να είναι 35 λίτρα μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν που συναντάμε στην hatchback έκδοση του μοντέλου (345 lt έναντι 310 lt). Παράλληλα έχουμε και έναν premium χαρακτήρα και ο οποίος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σήματος που βρίσκεται στην μάσκα.

Καλά όλα αυτά, ποιο είναι το τόσο ενδιαφέρον μοντέλο όμως; Μα φυσικά η Mercedes-Benz A-Class Sedan 250 e, το compact sedan της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο ήρθε να ενώσει τις εκρηκτικές επιδόσεις με την οικονομία, προσφέροντας ένα δελεαστικό πακέτο για όσους προτιμούν την χάρη της C-Class από το hatchback σουλούπι της A-Class, αλλά δεν θέλουν κάτι τόσο μεγάλο και ακριβό. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...