Υβριδικό supermini χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με τιμή 16.500 € - Ποιο είναι;

Ένα ευρύχωρο και πρακτικό μικρό, με χαμηλή κατανάλωση δυνατότητα επιλογής με αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με τετρακίνηση!

  • -
  • -

Ότι τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και ακριβότερα, δεν σημαίνει ότι στην αγορά δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις σε φυσιολογικό επίπεδο τιμής. Τα supermini συγκεντρώνουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πωλήσεων στη χώρα μας, οπότε πιστεύουμε πως ένα αξιόλογο και οικονομικό σε κατανάλωση αυτοκίνητο, αφορά πολύ κόσμο. Το συγκεκριμένο, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, καίει 4,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα και συνεργάζεται με τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Χάρη στο χαμηλό του βάρος, οι επιδόσεις του είναι αξιοπρεπείς. Επίσης, υπάρχει ήπια υβριδικό σύστημα των 48V για βελούδινη λειτουργία του συστήματος start-stop και πολύτιμες «ενέσεις» ισχύος, βελτιώνοντας την απόκριση και μειώνοντας την κατανάλωση. Να σημειωθεί, ότι οι χώροι για τους επιβάτες είναι άνετοι και θα βολέψουν ακόμη και τέσσερις ενήλικες. Η ισχύς του κινητήρα των 1.2 λίτρων είναι 83 ίπποι και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο των πέντε σχέσεων ή προαιρετικά, CVT αυτόματο.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο Suzuki Swift, το ιαπωνικό supermini με την πολύ καλή πορεία στην ελληνική αγορά που γεμίζει εμπιστοσύνη τους υποψήφιους αγοραστές. Στο πέρασμα των χρόνων έχει αποδειχθεί αξιόπιστο και πολυτάλαντο, για αυτό και οι πωλήσεις του συνεχίζουν δυναμικά! Στην έκδοση GL Hybrid, τη βασική της γκάμας, στοιχίζει 16.580 € και είναι από τις πιο προσιτές προτάσεις της κατηγορίας.

Με αρχική τιμή οριακά κάτω από 18.000 € υπάρχει και η ίδια έκδοση εξοπλισμού με αυτόματο κιβώτιο, ενώ με 18.080 € η πιο πλούσια έκδοση GL+. Να τονίσουμε ότι το Suzuki Swift διατίθεται και ως τετρακίνητο, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία του αφού κανένα άλλο δεν προσφέρεται με σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Suzuki Swift μαζί με αναλυτικό τιμοκατάλογο, τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...