Σε συνεργείο Volkswagen-Audi η επισκευή των Tesla; Νέo deal με Κarenta

Η γνωστή αντιπροσωπεία της Volkswagen στην Αργυρούπολη Αττικής έγινε επίσημος επισκευαστής της Tesla για εργασίες φανοποιείας.

  • -
  • -

Εξελίσσοντας το after sales της και θέλοντας να ικανοποιήσει τους πελάτες της, η Tesla προχωρά σε συμφωνία με την Karenta, επίσημη αντιπροσωπεία της Volkswagen στην Αργυρούπολη. Η Karenta θα αναλαμβάνει εργασίες επισκευής αμαξώματος των Tesla, από επισκευές και βάψιμο έως αποκατάσταση μετά από μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Φυσικά οι τεχνικοί είναι ειδικά εκπαιδευμένοι έτσι ώστε να παρέχουν τις γνωστές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Tesla. Bonus, η δυνατότητα χρήσης του ταχυφορτιστή των 180 kW που έχει εγκατασταθεί στην εταιρεία, έναν από τους ισχυρότερους στην Ελλάδα.

Παρακάτω, ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο τύπου της Karenta

Η Karenta σε συνέχεια των επενδύσεων που πραγματοποιεί για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Tesla ως εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων του κατασκευαστή στην Ελλάδα.

Από μικρές επισκευές βαφής έως εργασίες επισκευής, το πιστοποιημένο συνεργείο της Karenta προσφέρει υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους κατόχους των οχημάτων Tesla.

Η Tesla συνεργάζεται με τα καλύτερα συνεργεία επισκευής αμαξώματος στον κόσμο για να δημιουργήσει το συνεχώς αναπτυσσόμενο Δίκτυο συνεργείων επισκευής αμαξώματος. Το Δίκτυο εγκεκριμένων συνεργείων από την Tesla πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μέσω αυστηρής εκπαίδευσης και αξιολογήσεων.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το επάγγελμα του μέλλοντος: Τεχνίτες ηλεκτρικών οχημάτων

Το εγκεκριμένο συνεργείο της Karenta για τα οχήματα Tesla βρίσκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 & Αρχαίου Θεάτρου στην Αργυρούπολη, παρέχει τη δυνατότητα υποδοχής οχήματος αδιάλειπτα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα καθώς και την δυνατότητα ταχυφόρτισης του οχήματος με φορτιστή 180 kW.

Για επιπλέον υποστήριξη, οι κάτοχοι οχημάτων Tesla μπορούν να επικοινωνούν με e-mail με την ομάδα υποστήριξης του συνεργείου επισκευής αμαξώματος οχημάτων Tesla της Karenta στο teslabodyshop@karenta.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...