Compact crossover με χώρους, κατανάλωση 5,2 lt/100 km και τιμή 18.000 €! – Ποιο είναι;

Εξοπλισμένο με προηγμένο turbo 1.000άρη βενζίνης και 6-άρι μηχανικό κιβώτιο, προσφέρει όλα όσα θα ζητήσεις σε τιμή κόστους.

  • -
  • -

Τα καύσιμα είναι σταθερά κοντά στα 1,8 ευρώ/λίτρο, τα αναλώσιμα επίσης βρίσκονται σε πρωτόγνωρα ύψη και οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν δείχνουν να σκοπεύουν να μας συμπαρασταθούν. Με τις τιμές των νέων αλλά και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων να έχουν πάρει την ανηφόρα, το να βρεις κάτι που θα καλύπτει τις ανάγκες σου αλλά ταυτόχρονα δεν θα αδειάζει τις τσέπες σου αποτελεί άθλο. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να σας βρίσκουμε ενδιαφέρουσες λύσεις που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει.

Πάρτε για παράδειγμα το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα. Κατατάσσεται στην πολυπόθητη κατηγορία των crossovers, αλλά ξεκινά με τιμή που κανονικά θα βρίσκαμε σε αυτοκίνητα μίας κατηγορίας κάτω. Στην βασική του μορφή, έρχεται με turbo 1.000άρι μοτέρ βενζίνης 90 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων για κορυφαία αυτονομία της τάξης των 5,2 lt/100km.

Προσφέρει τα crossover χαρακτηριστικά τα οποία αποζητά η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών, αλλά και πολυτέλειες όπως φώτα τεχνολογίας LED, αρθρωτές ράγες οροφής και πολλά άλλα σε τιμή κόστους! Ποια είναι αυτή; 18.540 ευρώ. Με χρήματα που στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στην καλύτερη των περιπτώσεων να αγόραζες ένα αυτοκίνητο πόλης, εδώ έχουμε ένα compact crossover το οποίο θα κινηθεί με άνεση σε μία χωμάτινη διαδρομή, ενώ παράλληλα παρέχει άπλετο χώρο για οδηγό και επιβάτες. Με χώρο αποσκευών 410 lt επίσης, θα μεταφέρει και όλες τις αποσκευές αυτών.

Πρόκειται για την βασική έκδοση του Dacia Sandero Stepway, της crossover εκδοχής compact μοντέλου, η οποία «παραδίδει μαθήματα» value-for-money φιλοσοφίας. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου.

Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε την δοκιμή της έκδοσης διπλού καυσίμου Dacia Sandero Stepwaw 1.0 LPG.

dacia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...