Έπιασαν τον μεγαλύτερο κλέφτη αυτοκινήτων του κόσμου!

Επί 25 χρόνια ρήμαζε αυτοκίνητα. Η λεία του ήταν τεράστια και σύμφωνα με τις Αρχές δεν αποκλείεται να έχει κλέψει πάνω από 5.000 οχήματα.

  • -
  • -

Όταν έβαζε κάτι στόχο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχει. Ξεκίνησε τη δράση μόνος του το 1998, αλλά με τα χρόνια δημιούργησε ένα ολόκληρο κύκλωμα, ταξιδεύοντας ακόμη και αεροπλάνο για να δει μόνος του το επόμενο αυτοκίνητο που θα κλέψει.

india

Η αστυνομία του Δελχί στην Ινδία τον αναζητούσε συνεχώς. Ο Anil Chauhan όμως κατάφερνε πάντα να ξεγλιστρήσει σαν φαντομάς. Επί 25 σχεδόν χρόνια δρούσε ανεξέλεγκτα, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 5.000 κλοπές αυτοκινήτων. Αναζητούσε πάντοτε ακριβά οχήματα, είχε στήσει μια άκρως αποτελεσματική επιχείρηση σε ολόκληρη τη χώρα και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε με την ιδιότητα του επιχειρηματία.

Οδηγούσε μόνο κλεμμένα αυτοκίνητα

Ο 54χρονος, εκτός από κλοπές αυτοκινήτων, έκανε εμπόριο όπλων, λαθρεμπόριο κεράτων ρινόκερου και εκατοντάδες άλλες παράνομες δραστηριότητες. Συνολικά, έχει εμπλακεί σε 181 υποθέσεις του υποκόσμου. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η αστυνομία του Δελχί κατάφερε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση να τον συλλάβει. Ο ίδιος άλλαζε συνεχώς αυτοκίνητα, τα οποία ήταν κλεμμένα με παραποιημένα προφανώς στοιχεία. 

india

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που έκλεβε από τους εύπορους πολίτες, τα πουλούσε σε άλλες περιοχές της τεράστιας αυτής χώρας, αποκομίζοντας πολύ μεγάλα κέρδη.

Δείτε εδώ πόσα αυτοκίνητα κλέβονται στην Ελλάδα

Η σύλληψή του έγινε πρώτο θέμα στην Ινδία, με την αστυνομία να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον καταζητούμενο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...