Τετρακίνητο crossover πόλης με 18.000 ευρώ - Ποιο είναι;

Εάν θες ένα λιλιπούτειο off-roader που θα κινηθεί με την ίδια άνεση στην πόλη και στο βουνό, ιδού!

  • -
  • -

Έχουν γεμίσει οι δρόμοι crossover και SUV! Πόσα από αυτά όμως μπορούν πραγματικά να κινηθούν σε δύσκολα τερέν, χαρίζοντας την εμπειρία του off-roading που υπόσχεται η εμφάνιση; Πολύ λιγότερα απ’ όσα φαντάζεστε. Υπάρχουν όμως και μερικές «τίμιες» επιλογές που όχι μόνο έχουν χαμηλό κόστος κτήσης, αλλά θα σε εκπλήξουν και με τις ικανότητες τους. Πως σας φαίνεται ένα compact μοντέλο που κάνει τις μετακινήσεις εντός αστικού δικτύου «παιχνιδάκι» και ταυτόχρονα μπορεί να κατατροπώσει θηριώδη SUV σε εκτός δρόμου καταστάσεις;

Όχι δεν το βγάζουμε από το μυαλό μας, αλλά από τον κατάλογο της FIAT και συγκεκριμένα από την γκάμα εκδόσεων του Panda. Το ιταλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο σε πληθώρα εκδόσεων, ενώ αυτή που μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σήμερα είναι η City Cross 4x4. Με 2κύλινδρο βενζινοκινητήρα μόλις 900 κυβικών εκατοστών και 85 ίππων, το λιλιπούτειο off-roader υπόσχεται συγκινήσεις στο χώμα και οικονομία στην πόλη.

Και όλα αυτά με μόλις 18.350 ευρώ, χάρη στην προωθητική ενέργεια της ιταλικής φίρμας των 1.000 ευρώ. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την δοκιμή του προσθιοκίνητου Panda City Cross με τον 1.0 Hybrid. Παράλληλα, κάνοντας κλικ εδώ, θα βρείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της έκδοσης City Cross 0.9 Twinair 4x4.

fiat-panda-4x4-quiz-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...