Το πιο πρακτικό supermini με μηδενικά Τέλη και τιμή από 17.400 € - Ποιο είναι;

Ένα άνετο μικρό, με μοντέρνα εμφάνιση και ασύγκριτη τιμή, προσφέρει λύσεις οικονομικής μετακίνησης ακόμα για μια οικογένεια.

  • -
  • -

Εάν κάποιο μοντέλο θέλει να επικρατήσει στην κατηγορία των supermini, μία εκ των πιο ανταγωνιστικών της αγοράς, θα πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, με ένα ελκυστικό περιτύλιγμα και μία ακόμη πιο δελεαστική τιμή. Πόσα αυτοκίνητα σας έρχονται στο μυαλό που να το καταφέρνουν αυτό; Τίμιες επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ανταγωνισμό και με τιμή που σε μερικές περιπτώσεις κάνουν ακόμη και μοντέλο μικρότερης κατηγορίας να «χλομιάζουν».

Μία τέτοια επιλογή θεωρούμε πως είναι και αυτή που επιλέξαμε σήμερα. Ήρθε πριν από λίγους μήνες στην ελληνική αγορά σε ολοκαίνουργια γενιά και με ολόφρεσκη εμφάνιση. Μπορεί να διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων, αλλά εμείς για τώρα θέλουμε να εστιάσουμε στη βασική, η τιμή της οποία βρίσκεται κάτω από το φράγμα των 18.000 ευρώ (17.400).

Τι παίρνεις σε αυτό το φάσμα; Ένα μοντέρνο σχεδιαστικά supermini εξοπλισμένο με ένα οικονομικό μοτέρ βενζίνης 1.000 κυβικών το οποίο χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 5,3 lt/100 km, ενώ παράλληλα χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (120 gr/km) απαλλάσσει και τον ιδιοκτήτη από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Πόσο μεγάλη είναι η καμπίνα και τι εξοπλισμό έχει;

Οι χώροι είναι ακόμη ένα κομμάτι όπου το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να απογοητεύσει καθώς χαρίζει 380 lt χώρου αποσκευών, τα οποία φτάνουν τα 1.190 σε περίπτωση δίπλωσης της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Παράλληλα, αν και βασικό πακέτο εξοπλισμού, δεν λείπουν στοιχεία όπως η οθόνη για το infotainment των 6,5 ιντσών, οι προβολείς τεχνολογίας LED αλλά και συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αυτόνομης πέδησης εκτάκτου ανάγκης.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στη νέα γενιά του Skoda Fabia, η οποία διατίθεται με πληθώρα πακέτων εξοπλισμού αλλά και διάφορα κινητήρια σύνολα. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και εξοπλισμού για την βασική 1.0 MPI Active έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα.

Τέλος, εδώ θα βρείτε την video-δοκιμή της έκδοσης με τους 110 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

fabia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...