Αυτοκίνητα από 300€ σε νέα δημοπρασία στην Αθήνα - Δες τη λίστα

Ψάχνεις για φτηνό μεταχειρισμένο; Ίσως η δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ να είναι το μέρος που χρειάζεται να πας, για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

  • -
  • -

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού της ΑΑΔΕ (ο οργανισμός που ξέραμε ως ΟΔΔΥ μέχρι πρότινος) κάνει κατά καιρούς δημοπρασίες οχημάτων όπως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σκάφη, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πολλές φορές να βρουν ευκαιρίες. Η επόμενη δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου στις 09:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του φορέα στην Μαγουλέζα και θα είναι προφορική, όπως πάντα.

Κοιτάζοντας την λίστα με τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην δημοπρασία μπορούμε να δούμε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 300 ευρώ, με το ποσό αυτό να αφορά ένα SEAT Ibiza του 2000. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι τιμές ξεκινούν κάτω από τα 5.000 ευρώ, ενώ το ακριβότερο μοντέλο όλων είναι μία Mercedes-Benz C200 του 2016.

Η λίστα περιλαμβάνει ένα όχημα άνω των 30 ετών που φέρει πινακίδες ιστορικού, εφτά αυτοκίνητα μη κοινοτικά και 55 τα οποία είναι έτοιμα για κυκλοφορία, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τα έγγραφά τους. Ακόμα, υπάρχει ένα όχημα το οποίο βρίσκεται στο τελωνείο Σάμου.

Δείτε ακόμα: Top 10: Τα πιο αξιόπιστα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα 10ετίας

Για να συμμετέχει κάποιος στην δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει εγγύηση ύψους 300 ευρώ, ενώ αν είναι ο υψηλότερος πλειοδότης να εξοφλήσει τουλάχιστον το 20% της τελικής τιμής άμεσα και το υπόλοιπο 80% μέσα σε 30 μέρες ή με διακανονισμό.

Υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου των οχημάτων ακόμα και από κάποιον επαγγελματία, όμως χωρίς την χρήση εργαλείων και χωρίς να τεθεί το όχημα σε κίνηση. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την λίστα με τα προς δημοπράτηση μοντέλα, καθώς και τις τιμές τους.

Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις αυτοκίνητο με αυτόν τον τρόπο; Θα το έκανες ή προτιμάς την πιο συνηθισμένη οδό της αγοράς μεταχειρισμένου από έμπορο ή ιδιώτη;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...