Μαρσέλο: Το αυτοκίνητο που έχει τατουάζ στο χέρι του

Ένας σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα. Ο Μαρσέλο λατρεύει τη μπάλα κι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Δείτε ποιο είναι αυτό και γιατί.

  • -
  • -

Για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μαρσέλο, τα λόγια περιττεύουν. Ο παίκτης αυτός έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και λάβει αστρονομικά χρηματικά ποσά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζονταν όλα αυτά τα χρόνια. Για να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, προφανώς κι έλαβε ένα από τα υψηλότερα, αν όχι το υψηλότερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ στον ελληνικό αθλητισμό.

marcelo

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος με τα χρήματα που έχει, μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί. Τα ακριβά αυτοκίνητα δεν γνωρίζουμε αν αποτελούν κάποια από τις αδυναμίες του, όπως του κολλητού Ρονάλντο για παράδειγμα, ωστόσο, στο μπράτσο του δεξιού του χεριού, ο Μαρσέλο έχει κάνει τατουάζ ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

Το Beetle του θυμίζει από που ξεκίνησε

Συγκεκριμένα, στο χέρι του Μαρσέλο απεικονίζεται το πρώτης γενιάς Volkswagen Beetle. Αυτό το αυτοκίνητο βρίσκεται στην καρδιά και την ψυχή του Βραζιλιάνου, καθώς του θυμίζει τόσο τον παππού του όσο και από που ξεκίνησε. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε αναφέρει πως το τατουάζ έχει πολύ βαθιά σημασία για τον ίδιο.

marcelo

Ο παππούς του λοιπόν, όταν ο Μαρσέλο ήταν μικρός, επειδή πίστευε πολύ στο ταλέντο του, είχε αναλάβει όλες τις μετακινήσεις. Τον έτρεχε στις προπονήσεις και τους αγώνες και τον στήριζε σε κάθε δυσκολία. Το αυτοκίνητο που είχε τότε ο παππούς και με το οποίο μετακινούνταν οι δύο τους, ήταν ένας «σκαραβαίος».

Δείτε εδώ το ατύχημα με τη Bugatti του Ρονάλντο

marcelo

Ο παππούς διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην παιδική του ηλικία, όπως και το Beetle που οδηγούσε. Έτσι, ανάμεσα στα πολλά τατουάζ που κοσμούν το σώμα του, βρίσκεται και το όχημα με το οποίο πήγαινε για προπόνηση.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...