Ευκαιρία: Ετοιμοπαράδοτο το plug-in υβριδικό SUV με την πιο γρήγορη φόρτιση!

Άμεσα θα παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο όποιος επιλέξει να επιλέξει το Mitsubishi Eclipse Cross, καθώς το ιαπωνικό SUV είναι ετοιμοπαράδοτο στην χώρα μας αυτή τη στιγμή.

  • -
  • -

Μπορεί η περίοδος αναμονής για ένα καινούριο αυτοκίνητο να ξεκινάει από μερικές εβδομάδες και να ξεπερνάει τον ένα χρόνο σε πολλές περιπτώσεις, όμως όποιος επιλέξει το Mitsubishi Eclipse Cross δεν θα χρειαστεί να περιμένει ούτε μέρα με την ελληνική αντιπροσωπεία να έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα.

Το Mitsubishi Eclipse Cross διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο (PHEV). Σε αυτό ο θερμικός κινητήρας έχει χωρητικότητα 2,4 λίτρα και χρησιμοποιεί βενζίνη, ενώ το έργο της κίνησης του αυτοκινήτου υποβοηθούν δύο ηλεκτρικοί κινητήρες, με τον ένα να είναι τοποθετημένος στον μπροστά άξονα και τον άλλο στον πίσω.

Ο θερμικός κινητήρας αποδίδει 98 ίππους και 2193 Nm ροπή, το ηλεκτρικό μοτέρ που κινεί τους μπροστά τροχούς έχει ισχύ 82 ίππων και 137 Nm ροπής, ενώ το ηλεκτρικό που συναντάμε στον πίσω άξονα συνεισφέρει 95 ίππους και 195 Nm ροπή. Όταν οι τρεις κινητήρες συνδυάζονται η απόδοση φτάνει τους 188 ίππους και τα 193 Nm ροπής. Με τα τρία μοτέρ να αποδίδουν τα μέγιστα η επιτάχυνση 0-100 km/h μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 10,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 162 km/h.

Mitsubishi-Eclipse-Cross-phev-plug-in-hybrid

Όντας plug-in υβριδικό το Mitsubishi Eclipse Cross μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά. Η μπαταρία που διαθέτει ώστε να αποθηκεύεται η απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια έχει χωρητικότητα 13,8 KWh, φορτίο το οποίο επαρκεί για την κάλυψη μέχρι και 45 km με μηδενική κατανάλωση καυσίμου, άρα και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Δείτε ακόμα: Έρχεται το νέο Mitsubishi ASX. Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Mitsubishi Eclipse Cross είναι ότι διαθέτει την ταχύτερη φόρτιση μεταξύ των plug-in υβριδικών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να τραβήξει ρεύμα με ισχύ μέχρι και 22 kW. Η μεγάλη ισχύς φόρτισης σε συνδυασμό με το μέγεθος της μπαταρίας, έχουν αποτέλεσμα το ποσοστό φόρτισης να φτάνει στο 80% μόλις σε 25 λεπτά, παρά το ότι δέχεται μόνο AC και όχι DC ρεύμα.

Το Mitsubishi Eclipse Cross διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις:

  • 2.4 PHEV 4WD Invite: 45.900 ευρώ
  • 2.4 PHEV 4WD Intense: 48.000 ευρώ
  • 2.4 PHEV 4WD Instyle Plus: 51.700 ευρώ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...