Αγανακτισμένοι κάτοχοι Tesla απειλούν με απεργία πείνας!

Σε έχουν φέρει ποτέ τόσο στα άκρα τα προβλήματα του αυτοκινήτου σου, ώστε να σκέφτεσαι την απεργία πείνας ως διαμαρτυρία; Δες πού γίνεται αυτό.

  • -
  • -

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την απεργία πείνας ως μέσο πολιτικής διαμαρτυρίας για σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με σοβαρές κοινωνικές αδικίες κ.λπ. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει για απεργία πείνας κάποιου λόγω αναξιοπιστίας του αυτοκινήτου του. Να όμως που φαίνεται ότι ίσως γίνει κι αυτό, με αφορμή τα μοντέλα της Tesla.

Συγκεκριμένα, κάποιοι ιδιοκτήτες Tesla από τη Νορβηγία φαίνεται ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τα προβλήματα των αυτοκινήτων τους, που θεωρούν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Μόνο απειλώντας με απεργία πείνας θεωρούν ότι θα καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή του επικεφαλής της εταιρείας, Elon Musk, έτσι ώστε να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους. Έφτιαξαν μια ιστοσελίδα την οποία ονόμασαν Tesla Hunger Strike («Απεργία Πείνας για την Tesla»), στην οποία φαίνεται να σχηματίζουν τη λέξη HELP («βοήθεια») με τα αυτοκίνητά τους.

Tesla Hunger Strike

Εκεί αναφέρουν πως παρότι η Νορβηγία είναι η χώρα με τα περισσότερα Tesla ανά κάτοικο, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία δεν φαίνεται να επιλύονται, παρά τις συνεχείς επισκέψεις σε συνεργεία και τις συχνές αναβαθμίσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται αδυναμία εκκίνησης του αυτοκινήτου με κρύο ή με ζεστό καιρό, χειρολαβές που κολλάνε στο κρύο, διάφοροι τριγμοί, πορτμπαγκάζ που βάζει νερό, υαλοκαθαριστήρες που δεν δουλεύουν καλά, εμφάνιση σκουριών κ.ά.

Θα αποτελέσει έκπληξη το να προχωρήσουν πράγματι σε απεργία πείνας οι αγανακτισμένοι ιδιοκτήτες, όμως σίγουρα έχουν ήδη προχωρήσει σε νομικές κινήσεις για να βρουν το δίκιο τους και να αποζημιωθούν. Μάλιστα έχουν δημιουργήσει και σελίδα όπου καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στις μαζικές προσφυγές εναντίον της Tesla, για διάφορα θέματα.

Πηγή: Jalopnik

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...