Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 22 – 28 Αυγούστου

Απαράλλαχτες οι θέσεις του βάθρου με τον γνωστό πρωτοπόρο.

  • -
  • -

Από αποτελέσματα αναζητήσεων έχει αρχίσει να μετατρέπετε σε παράδοση το εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, καθώς ο νικητής φαίνεται να έχει κατοχυρώσει την πρώτη θέση. Φυσικά δεν είναι άλλος από το Toyota Yaris Cross, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα Hyundai Tucson και Suzuki Vitara να συμπληρώνουν το βάθρο για ακόμη μία φορά.

Πιο πίσω το Toyota Yaris κέρδισε μία θέση, περνώντας το Suzuki S-Cross το οποίο ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα. Από εκεί τα μοντέλα που βρίσκονται στις θέσεις 6 έως 10 παρέμεινα ακριβώς ίδια και έχουν ως εξής. Peugeot 2008 στο νούμερο 6 και ακολουθούν τα Cupra Formentor, Hyundai Kona, BMW X1 και Alfa Romeo Tonale.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...