Αστυνομία: Έπιασε ταξί και αυτοκίνητα με αλλοδαπούς στο πορτμπαγκάζ!

Η παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη χώρα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ακόμη και νεαροί οδηγοί δεν διστάζουν να βάλουν ανθρώπους στο πορτμπαγκάζ για να τους φέρουν στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία εντόπισε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (ύψος Καβαλλαρίου), οδηγό ταξί να μεταφέρει 4 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια Ασπροβάλτας, δύο 23χρονοι είχαν τοποθετήσει τους αλλοδαπούς στον χώρο αποσκευών, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Στη μία περίπτωση, η αστυνομία βρήκε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου 3 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και στην άλλη περίπτωση, όπου ο 23χρονος οδηγός δεν συμμορφώθηκε αρχικά σε σήμα αστυνομικών και ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια, βρέθηκαν άλλοι 3 αλλοδαποί, πάλι στο πορτμπαγκάζ.

Δύο αλλοδαπούς στον χώρο των αποσκευών και άλλους δύο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είχε ακόμη ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, κοντά στον κόμβο Ασσήρου.

Διαβάστε επίσης: Η αστυνομία πήρε για πάντα το δίπλωμα από οδηγό ταξί – Γιατί;

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Μυγδονίας, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...