Video-Δοκιμή: Με Audi e-tron GT & Audi R8 V10 στα Μέγαρα

Αυτή είναι η πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα σπορ ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην πίστα, απέναντι σε ένα supercar με θερμικό κινητήρα. Δες το βίντεο!

  • -
  • -
Video-Δοκιμή: Με Audi e-tron GT & Audi R8 V10 στα Μέγαρα

Βρισκόμαστε στην εποχή άνθησης της ηλεκτροκίνησης και αρκετοί από τους παραδοσιακούς λάτρεις της οδήγησης έχουν προβληματιστεί. Μπορούν οι κατασκευές του είδους να προσφέρουν αντίστοιχη οδηγική απόλαυση με αυτή ενός μοντέλου με θερμικό κινητήρα; Η Audi είναι μία από τις εταιρείες που διαθέτουν στη γκάμα τους δημιουργίες που αφορούν όσους αναζητούν μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Audi R8 V10 των 570 ίππων, το οποίο και έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε όσους έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του.

Δείτε ακόμη: Διάβασε τη δοκιμή των Audi e-tron GT και Audi R8 V10 

Η Audi, μία από τις εταιρείες που επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση, θέλει να αποδείξει ότι και οι αμιγώς ηλεκτρικές κατασκευές μπορούν να προκαλέσουν αντίστοιχα συναισθήματα. Και το e-tron GT έρχεται για να επαναπροσδιορίσει όλες τις παραπάνω έννοιες. Με μηχανικά μέρη που έχουν δοκιμαστεί στην εκρηκτική Taycan, δοκιμάζουμε το e-tron GT στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, πραγματοποιώντας ουσιαστικά την πρώτη στην Ελλάδα δοκιμή ενός σπορ ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην πίστα. Δείτε το βίντεο και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!