Υβριδικό οικογενειακό με 20.000 €, χωρίς τέλη και 450 lt πορτμπαγκάζ – Ποιο είναι;

Βασικά όπλα του η σύγχρονη σχεδίαση, ο πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας και η κορυφαία τεχνολογία.

  • -
  • -

Ψάχνοντας το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο, ο υποψήφιος αγοραστής έχει πολλά να υπολογίσει. Λογική τιμή αγοράς, χαμηλή κατανάλωση, ασφάλεια, χώρους, χαμηλά πάγια έξοδα, αλλά και μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η εγγύηση και η αξιοπιστία. Όποιος βρίσκεται σε φάση αναζήτησης θα έχει παρατηρήσει ότι δεν είναι και πολλά τα μοντέλα που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω. Το αντίθετο μάλιστα, αφού τέτοιου είδους αυτοκίνητα τα ψάχνεις με το… κιάλι.

Το αυτοκίνητο που αναφερόμαστε αυτή τη στιγμή, όχι απλά τα συνδυάζει όλα, αλλά δίνει και αρκετούς έξτρα πόντους. Ήπια υβριδική τεχνολογία; Έχει. Πρακτική, ποιοτική καμπίνα με όλα τα σύγχρονα συστήματα; Επίσης έχει. Οδική συμπεριφορά; Είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, ενώ εφοδιάζεται και με έναν από τους πιο επιτυχημένους downsized κινητήρες.

Το πολυτάλαντο αυτοκίνητο είναι το Hyundai i30 Fastback. Στην έκδοση 1.0T 48V Hybrid Premium έχει έναν τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1.0 λίτρου T-GDI με 120 ίππους και πάρα πολύ καλό βασικό επίπεδο εξοπλισμού. Στοιχίζει 20.090 € με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας και χάρη στο ήπια υβριδικό σύστημα 48V που μειώνει την κατανάλωση και τους ρύπους, εκπέμπει μόλις 120 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, άρα δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Σε μεικτή χρήση, δεν χρειάζεται περισσότερα από 5,3 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 km και το λογικό βάρος των 1.250 κιλών βοηθά στην επίτευξη αξιοπρεπέστατων επιδόσεων. Οι χώροι του επαρκούν για την άνετη φιλοξενία τεσσάρων ατόμων και το πορτμπαγκάζ των 450 λίτρων θα χωρέσει όλες τις αποσκευές σας. Σαν κερασάκι στην τούρτα, κρατήστε τη φήμη αξιοπιστίας που συνοδεύει τη Hyundai, αλλά και την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία στα προϊόντα της, προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση χωρίς κανέναν χιλιομετρικό περιορισμό.

Με ένα κλικ εδώ, δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI 48V Hybrid Premium, με αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και εξοπλισμό. Επίσης, κάνοντας κλικ εδώ θα μεταφερθείτε στον αναλυτικό κατάλογο με όλες τις εκδόσεις του Hyundai i30 Fastback. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...