Τετρακίνητο υβριδικό C-SUV με μεγάλους χώρους και τιμή κάτω από 27.000 € - Ποιο είναι;

Η τετρακίνηση είναι σπάνιο είδος για αυτή την κατηγορία τιμής και συνδυάζεται με έναν υβριδικό turbo κινητήρα βενζίνης για χαμηλή κατανάλωση και καλές επιδόσεις.

  • -
  • -

Στην αγορά, λίγα είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλές ανάγκες, έχοντας χαμηλό κόστος. Ένα SUV όμως, καταφέρνει να «τικάρει» τα περισσότερα κουτάκια του οικογενειάρχη, χωρίς να ξεφεύγει σε χρήματα. Με τη βασική του έκδοση να κοστίζει κάτι παραπάνω από 21.000 €, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Όμως, αν θες τετρακίνηση, τι κάνεις; Αυτό το μοντέλο, είναι ένα από τα λίγα της κατηγορίας που έρχονται ως 4x4 και κοστίζει 26.730 €. Ακόμη και η full extra έκδοσή του δεν σπάει τις 30.000 € (29.980 €)!

Συνδυάζεται δε, με έναν από τους καλύτερους 1.4 turbo κινητήρες βενζίνης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V που έχουμε δει. Ο βενζινοκινητήρας αποδίδει 129 ίππους με 235 Nmροπή, χαρίζοντας αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και αξιοσημείωτα χαμηλή κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες. Πολύτιμος σύμμαχος, το χαμηλό βάρος του οχήματος. Ζυγίζει λιγότερα από 1.300 κιλά, ένα νούμερο που δεν συναντάς συχνά σε C-SUV! Είμαστε σίγουροι πως έχετε ήδη καταλάβει για ποιο μοντέλο μιλάμε. Πρόκειται για το νέο Suzuki S-Cross!

Συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά του, εκσυγχρονίστηκε σε εμφάνιση και απέκτησε καινούργιες τεχνολογίες. Η νέα οθόνη αφής που τοποθετείται στις ακριβότερες εκδόσεις έχει πολλές λειτουργίες και αναβαθμισμένα γραφικά, ενώ οι χώροι φτάνουν για να φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις, ακόμη και πέντε ενήλικες! Παρά την ύπαρξη του ήπια υβριδικού συστήματος, αλλά και της τετρακίνησης, ο χώρος αποσκευών διατηρεί χωρητικότητα 430 λίτρων, μια τιμή αρκετά ικανοποιητική για την κατηγορία.

Εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις, τις τιμές και τον εξοπλισμό του νέου Suzuki S-Cross και με ένα κλικ εδώ, μεταφέρεστε στην αναλυτική μας δοκιμή της τετρακίνητης παραλλαγής του.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...