Toyota C-HR: Νέες εκδόσεις με περισσότερο εξοπλισμό

Περισσότερος εξοπλισμός ασφαλείας, νέες ζάντες και νέα χρώματα αμαξώματος για το Toyota C-HR, το επιτυχημένο C-SUV της ιαπωνικής μάρκας με τη φουτουριστική σχεδίαση.

  • -
  • -

Η Toyota χτύπησε διάνα στην αγορά με το C-HR, ένα SUV που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον με την εμφάνισή του, αλλά και με τη συνολική του πληρότητα. Η μάρκα ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις για την αγορά της Ιαπωνίας με τα ονόματα G Mode Nero Safety Plus III και GT Mode Nero Safety Plus III που δίνουν έμφαση στην ασφάλεια. Ανακοινώθηκαν για την εγχώρια αγορά, όμως δεν γνωρίζουμε αν θα έρθουν και στην Ευρώπη, στην οποία το C-HR πετυχαίνει αξιοσημείωτες πωλήσεις.

Update σε ασφάλεια και τεχνολογία

Αμφότερες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με εξελιγμένο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης που είναι σε θέση να αντιληφθεί αν ο οδηγός πατήσει έντονα το γκάζι και μπροστά από το όχημα υπάρχει ακίνητο αντικείμενο, όπως παρκαρισμένα οχήματα, τοίχος κλπ. Επίσης, το ραντάρ του συστήματος μπορεί να αναλύσει δεδομένα και να προειδοποιήσει για σύγκρουση με οχήματα που έρχονται από αριστερά ή δεξιά του αυτοκινήτου. Τέλος, υπάρχει λειτουργία πανοραμικής κάμερας 360 μοιρών για μεγαλύτερη άνεση όταν πραγματοποιούνται ελιγμοί σε στενούς χώρους.

Οι διαφορές των δύο εκδόσεων του Toyota C-HR

Οι δύο εκδόσεις στοιχίζουν περίπου 20.000 € και 22.500 € αντίστοιχα, βάσει της σημερινής ισοτιμίας. Σε εξοπλισμό είναι ίδιες, με μοναδική διαφορά το κινητήριο σύστημα που χρησιμοποιούν.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το ισχυρότερο Toyota C-HR με υβριδικό σύνολο 2.0 λίτρων

Η G Mode Nero Safety Plus III έχει τον turbo βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο CVT και η GT Mode Nero Safety Plus III, το υβριδικό σύνολο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.8 λίτρων και κιβώτιο CVT. Ο turbo 1.200άρης, μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση στην αγορά της Ιαπωνίας.

Διακριτικά σπορ εμφάνιση

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στην εμφάνιση του Toyota C-HR, οι δύο εκδόσεις θα συνδυάζονται με νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέα χρώματα αμαξώματος. Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέες ταπετσαρίες για τα καθίσματα, όπως και επενδύσεις για τις πόρτες και το ταμπλό. Παράλληλα, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου CVT είναι μεταλλικός και σε όλη την καμπίνα υπάρχουν διακριτικές λευκές ραφές, ως «χαμηλών τόνων» σπορ πινελιές. Όπως είπαμε, άγνωστο παραμένει για την ώρα αν θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...