5 προσιτά SUV από τη FlexCar ιδανικά για εξορμήσεις

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να πέρασαν, αλλά τα ταξίδια δεν σταματούν ποτέ. Εμείς σου έχουμε 5 κορυφαία SUV για να πας παντού.

  • -
  • -

Το καλοκαίρι μπορεί να περνά την πόρτα της εξόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν και τα ταξίδια. Τι καλύτερο λοιπόν για να οργώσετε την Ελλάδα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, από ένα SUV; Το αγαπημένο αυτό segment για την πλειοψηφίας των αγοραστών, περιέχει το ιδανικό μέσο μετακίνησης για τους καλοκαιρινούς μήνες -και όχι μόνο- καθώς συνήθως μας χαρίζει την δυνατότητα να μεταφέρουμε όλη μας την οικογένεια ή την παρέα μαζί με τις αποσκευές σε όποιον προορισμό θέλουμε. Είτε αυτός βρίσκεται εντός, είτε εκτός δρόμου.

Ζώντας λοιπόν στην Ελλάδα, με τους αμέτρητους προορισμούς να περιμένουν να τους επισκεφθείς και να τους ανακαλύψεις, η FlexCar σου προσφέρει 5 προσιτά SUV που θα καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Ο λόγος που αναφέρουμε την FlexCar είναι διότι πρόκειται για μία από τις εταιρείες που έχουν απλοποιήσει πολύ την υπόθεση “leasing” και παρέχει μοναδική ευελιξία στον πελάτη, όπως τη διακοπή συνεργασίας όποτε εκείνος θελήσει, την αντικατάσταση του αυτοκινήτου του με κάποιο άλλο ή την άμεση εξαγορά του.

Πάμε να δούμε 5 ενδιαφέρουσες SUV επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.

Citroen C3 Aircross D/M 1.5l 110hp (BlueHDI Feel Pack) 2021

c3 aircross

Το B SUV της Citroen εκτός από απαράμιλλη πρακτικότητα και άνεση, συνδυασμένο και με το μοτέρ πετρελαίου των 110 ίππων έρχεται να κάνει τα ταξίδια, ασύγκριτα οικονομικά. Εξοπλισμένο και με το πακέτο Feel Pack, έχει όλα τα εφόδια για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

DS 3 Crossback D/A 1.5l 110hp (Business) 2022

ds3

Στιλ και αποτελεσματικότητα; Η απάντηση είναι DS 3 Crossback. Ικανό να πάει και στην πιο απόκρυφη παραλία ή ορείνη διαδρομή, το γαλλικό compact SUV είναι το ιδανικό μέσο για να γυρίσεις την Ελλάδα με καίγοντας λίγο χάρη στο μοτέρ πετρελαίου. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Peugeot 3008 D/A 1.5l 130hp (Active Plus) 2022

3008

Το premium μεσαίο SUV της Peugeot διεκδικεί τον τίτλο του ιδανικού οικογενειακού crossover με πολυτελή αύρα και όχι αδίκως. Εξοπλισμένο και με μοτέρ πετρελαίου 130 ίππων κάνει άφοβα χιλιόμετρα με άνεση και οικονομία. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Renault Arkana MHP/A 1.3l 140hp (Dynamic) 2022

arkana

Με αποδοτικό mild hybrid μοτέρ βενζίνης και εντυπωσιακή coupe σιλουέτα, το Renault Arkana περιέχει δύο από το πιο hot στοιχεία που αναζητούν οι καταναλωτές στην σημερινή αγορά. Παράλληλα παρέχει χώρους για όλη την οικογένεια αλλά και τις αποσκευές της, ενώ δεν θα πει όχι και στον ήπιο χωματόδρομο. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

Toyota C-HR HP/A 1.8l 122hp (C-LUB Bi-Tone) 2022

c-hr

Φέροντας την υπογραφή της Toyota, δύσκολα ένα μοντέλο δεν θα είναι επιτυχημένο. Το ίδιο ισχύει και για το εξαιρετικά δημοφιλές C-HR, το οποίο εκτός από μοντέρνο και με compact διαστάσεις, συνδυάζεται και με την διάσημη Full Hybrid τεχνολογία της ιαπωνικής μάρκας. Μίσθωσέ το από τη FlexCar!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...