Ποιος Έλληνας οδηγεί αυτή την Lamborghini Aventador Ultimae των 780 ίππων;

To κύκνειο άσμα των ατμοσφαιρικών V12 της Lamborghini κυκλοφορεί ανάμεσα μας και φορά ελληνικές πινακίδες.

  • -
  • -

Η Lamborghini Aventador Ultimae αποτελεί τον αποχαιρετιστήριο χαιρετισμό της θρυλικής ιταλικής μάρκας στα V12 σύνολα που την έκαναν διάσημη. Αν και μπορεί να ξαναδούμε 12κύλινδρο σύνολο κάτω από το καπό κάποιας μελλοντικής “Lambo”, αυτό σίγουρα θα συνοδεύεται από ηλεκτρική υποβοήθηση, οπότε η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί το κύκνειο άσμα των αποκλειστικά θερμικών, φωνακλάδικων ιταλικών θηρίων. Και κάπου εκεί είναι που γίνεται αυτόματα ένας συνειρμός του τύπου «Πολύ καλό για το δούμε από κοντά» ή κάτι αντίστοιχο.

lambo

Να όμως που κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Aventador Ultimae και αυτό χάρη στον Δημήτρη Σγούρο. Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας πιανίστας είναι πλέον ένας από τους μόλις 600 ιδιοκτήτες παγκοσμίως. 350 coupe και 250 roadster έχει σκοπό να κατασκευάσει η Lamborghini συνολικά και φυσικά όλες έχουν ήδη πωληθεί.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε την Lamborghini Huracan STO στην πίστα των Σερρών

Η Lamborghini Aventador Ultimae συνδυάζει τις επιδόσεις της εκκωφαντικής SVJ με την πιο λυτή αλλά πάντα εντυπωσιακή σχεδίαση της S, με το αποτέλεσμα να μην απογοητεύει φυσικά. Κάτω από το καπό κρύβεται ο γνωστός V12 της εταιρείας των 6,5 λίτρων με την απόδοση του να αγγίζει τους 780 ίππους και τα 720 Nm ροπής. Αυτά τα νούμερα έχουν σαν αποτέλεσμα το ιταλικό supercar να επιταχύνει σε μόλις 2,8 sec από στάση έως τα πρώτα 100 km/h, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 355 km/h.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Lamborghini Athens από την παράδοση του αυτοκινήτου στον νέο του ιδιοκτήτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...