GOCAR Magazine #104: Αποκλειστικό – Στην πίστα του Brno με KTM X-Bow

Ταξιδεύουμε από τη Γερμανία στη Τσεχία με το εκρηκτικό KTM X-Bow και το οδηγούμε στην πίστα του Brno. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine!

  • -
  • -

Το KTM X-Bow είναι κάτι ανάμεσα σε αγωνιστικό κατηγορίας φόρμουλας και πρωτοτύπου, με πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου και παρέλαβε το εκρηκτικό μοντέλο της KTM, και μάλιστα στην σκληροπυρηνική του εκδοχή χωρίς προστατευτικό παρμπρίζ. Από εκεί και κάλυψε περισσότερα από 350 χιλιόμετρα, καταλήγοντας στη φημισμένη πίστα του Brno, όπου και οδήγησε το X-Bow λαμβάνοντας μέρος σε trackday του Speedsector. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine μπορείτε να διαβάσετε τη μοναδική εμπειρία αυτής της σκληροπυρηνικής κατασκευής στο δρόμο και στο φυσικό της περιβάλλον. Στο αυτοκινητοδρόμιο του Brno!

Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #104. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...