GOCAR Magazine #104: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz EQB 250

Η Mercedes-Benz EQB είναι ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς που διατίθεται σε 5θέσια ή 7θέσια διάταξη και δοκιμάζουμε την έκδοση που τοποθετείται στη βάση της γκάμας. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine!

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz προσφέρει μία από τις πιο πλήρης γκάμες ηλεκτρικών μοντέλων στην αγορά. Από την EQA, μέχρι την EQS, αλλά και την «επαγγελματική» EQV, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει μία σειρά μοντέλων που καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος του αγοραστικού κοινού. Η EQB τοποθετείται ανάμεσα από τις EQA και EQC, όντας ένα αμιγώς ηλεκτρικό οικογενειακό μοντέλο διαθέσιμο σε 5θέσια ή 7θέσια διάταξη, με έμφαση στην άνεση και την ευρυχωρία. Δοκιμάζουμε την έκδοση 250, η οποία τοποθετείται στη βάση της γκάμας και διακρίνεται για την αποδοτικότητα της. Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο νέο μας τεύχος.

Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #104. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...