H Tesla βάζει πισίνες δίπλα σε φορτιστές! Ο λόγος είναι απίστευτος

Ο Elon Musk και οι συνεργάτες του στην Tesla διακρίνονται για τις «τρελές» ιδέες τους. Η τελευταία ωστόσο, δεν έχει προηγούμενο.

  • -
  • -

Από την Tesla περιμένουμε τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης της έχει καταφέρει να την κάνει διάσημη παντού, χάρη στο εξαιρετικά επιτυχημένο μάρκετινγκ και τις εμπνευσμένες ιδέες του. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για την εταιρεία του Elon Musk και συγκεκριμένα για μια νέα είδηση, απαιτείται διασταύρωση της είδησης και του μηνύματος δύο και τρεις φορές, καθώς κάποιες από αυτές δεν είναι αληθινές.

tesla pool

Το πιο πρόσφατο νέο ωστόσο, παρότι ακραίο, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σε σταθμό Supercharger στο Hilden της Γερμανίας, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο μεγαλύτερος της χώρας, τοποθετήθηκε μια πισίνα. Ο λόγος είναι για να δροσίζονται και να διασκεδάζουν οι πελάτες της μάρκας που μεταβαίνουν για φόρτιση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Απαγορεύονται οι βουτιές στην πισίνα της Tesla

Η εταιρεία έχει δώσει και οδηγίες χρήσης για την πισίνα. Ανάμεσα στις οδηγίες είναι η απαγόρευση των βουτιών, η χρήση της για διάρκεια 10 λεπτών το πολύ και ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται μέσα στο νερό να μην ξεπερνά τους 4.

tesla pool

Ο χρόνος των 10 λεπτών ορίστηκε με βάση την ταχύτητα φόρτισης του σταθμού. Χάρη στους Superchargers ισχύος 250 kW ο καθένας – διαθέτει συνολικά 40 φορτιστές – τα μοντέλα της Tesla αναπληρώνουν ενέργεια σε ελάχιστα λεπτά.

Δείτε εδώ την ελληνική οικογένεια που κάνει ταξίδι 12.000 χλμ. με Tesla

tesla pool

Η πισίνα – ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο δοχείο με κάλυμμα και το λογότυπο της μάρκας - είναι ανοικτή από Πέμπτη έως Κυριακή από τις 14:00 έως τις 19:00. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο, υπάρχουν καφέ και εστιατόρια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την bk World, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των ιδιοκτητών της αμερικανικής φίρμας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...