Προσφορές leasing από τη FlexCar και ο 1ος μήνας… Δωρεάν!

Μια λίστα από άκρως δελεαστικά scooters και ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα για άμεση μίσθωση από τη FlexCar, με δωρεάν τον πρώτο μήνα του leasing!

  • -
  • -

Ακόμη ένας μήνας προσφορών leasing ξεκίνησε στη FlexCar, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, scooters και υβριδικά SUV να είναι άμεσα διαθέσιμα. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν! Πρόκειται για ολοκαίνουργια οχήματα τα οποία μπορούν να αποκτηθούν χωρίς καμία προκαταβολή. Η FlexCar έγινε γνωστή μέσα από την πελατοκεντρική λογική της, εξυπηρετώντας με συνέπεια τον σκοπό της απόλυτα ξέγνοιαστης χρήσης ενός οχήματος.

Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης δεν δεσμεύεται με κανέναν τρόπο, απλώς οδηγεί και δεν έχει να σκεφτεί τίποτα. Όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα και εντάσσονται στο σταθερό, μηνιαίο μίσθωμα. Ο χρήστης δεν έχει να ανησυχεί για απρόοπτες ζημιές και αν θελήσει να επιστρέψει το όχημά του, να το αλλάξει με κάποιο άλλο ή να το αγοράσει, μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε στιγμή.

Ο πρώτος μήνας του leasing, δωρεάν!

Με τη νέα προσφορά “First Month Free”, η μίσθωση ξεκινά άμεσα, αλλά η πληρωμή αρχίζει από τον δεύτερο μήνα. Ο πρώτος, είναι εντελώς δωρεάν! Η προσφορά της FlexCar δεν γλιτώνει μόνο χρήματα από τον ενδιαφερόμενο, αλλά του επιτρέπει να απολαύσει στο έπακρο το νέο του όχημα. Η προσφορά ισχύει για τον Αύγουστο και αφορά τα μοντέλα που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter, τέσσερα scooters βενζίνης, δύο ηλεκτρικά επαγγελματικά van και ένα υβριδικό πολυτελές SUV με κορυφαίους χώρους και ποιότητα. Η λίστα των συγκεκριμένων οχημάτων είναι πλήρης για όσους αναζητούν ευέλικτα μέσα μετακίνησης για την πόλη με μηδαμινό κόστος χρήσης, ευρύχωρα επαγγελματικά για την εταιρεία τους ή ένα ασφαλές οικογενειακό με τετρακίνηση για εκτός δρόμου περιπλανήσεις.

Τα οχήματα της προσφοράς “First Month Free

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική λίστα με τα διαθέσιμα οχήματα της προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν άμεσα το νέο τους scooter ή αυτοκίνητο, χωρίς καμία δέσμευση στο συμβόλαιο, μηδενική προκαταβολή και δυνατότητα επιστροφής οποιαδήποτε στιγμή. Με άλλα λόγια, όλα τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η FlexCar διατηρούνται, βάζοντας τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο και προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες. Τα scooters είναι ολοκαίνουργια και με το κλειδί στο χέρι, ενώ όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα για ξέγνοιαστη καθημερινή χρήση.

Aprilia SR GT 200 Sport

Με περιπετειώδη εμφάνιση και τη μοναδική σχεδιαστική πυγμή που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της Aprilia, το SR GT 200 Sport προσφέρει οικονομικές, ευέλικτες μετακινήσεις στην πόλη. Η απόσταση από το έδαφος προστατεύει το scooter από… ανεπιθύμητες επαφές και ο ισχυρός βενζινοκινητήρας των 18 ίππων δίνει δυνατότητα κίνησης ακόμη και σε κοντινές εξορμήσεις από τα αστικά κέντρα. Πρόλαβε την προσφορά!

Piaggio Beverly 400 S

Το θρυλικό μοντέλο της Piaggio παρουσιάστηκε στην τέταρτη γενιά του, πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο από ποτέ. Ο μεγαλύτερος διαθέσιμος βενζινοκινητήρας HPE (High Performance Engine) των 400 κυβικών εκατοστών και 35 ίππων είναι ολιγαρκής σε καύσιμο, αλλά αποδεικνύεται αρκετά ισχυρός ακόμη και για ταξίδια. Παράλληλα, η άνεση των αναβατών είναι εγγυημένη, όπως και η πληροφόρηση του οδηγού από τον πλήρη, ευανάγνωστο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Πρόλαβε την προσφορά!

Piaggio Medley 125 / Medley 125 S

Compact, πρακτικό, αλλά και με μοναδικό ιταλικό στυλ. Το Piaggio Medley είναι η πρόταση της φίρμας στα μικρά scooters με μεγάλους τροχούς για άνετες μετακινήσεις στην πόλη. Ο κινητήρας των 125 κυβικών εκατοστών αποδίδει 15 ίππους και εφοδιάζεται με σύστημα stop/start για να σβήνει αυτόματα στις στάσεις και τα φανάρια, εξοικονομώντας κι άλλο καύσιμο. Κάτω από τη σέλα υπάρχει ένας σωστά σχεδιασμένος χώρος αποθήκευσης για να εξυπηρετεί την καθημερινότητα και η οδική του συμπεριφορά τιμά το όνομα της Piaggio. Πρόλαβε την προσφορά!

SEAT Mo eScooter

Η αστική κινητικότητα περνά σε άλλη διάσταση με το νέο SEAT Mo. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter που μεταμορφώνει την καθημερινότητα του αναβάτη και εντυπωσιάζει με το ελάχιστο κόστος χρήσης του. Η αυτονομία του αγγίζει τα 100 km και η τελική ταχύτητα, τα 95 km/h για άνετη κίνηση σε λεωφόρους και μεγάλους δρόμους. Το καλύτερο όμως, είναι ότι η μπαταρία του αφαιρείται με μια κίνηση και μεταφέρεται με ροδάκια (σαν βαλίτσα) μέχρι την πρίζα του σπιτιού. Πρόλαβε την προσφορά!

Citroen e-Jumpy

Η ηλεκτροκίνηση αρχίζει να γίνεται μια άκρως δελεαστική πρόταση για τους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν απροβλημάτιστα αυτοκίνητα – εργαλεία με χαμηλό κόστος χρήσης. Η αυτονομία της μπαταρίας των 75 kWh επαρκεί για πάνω από 300 χιλιόμετρα στην πόλη και φορτίζει γρήγορα χάρη στη δυνατότητα ταχυφόρτισης των 100 kW. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλο χώρο φόρτωσης και μια φιλόξενη, άνετη καμπίνα με όλα τα σύγχρονα στοιχεία που ζητά κανείς. Πρόλαβε την προσφορά!

LEVC VN5

Η απόλυτη πρόταση για τον επαγγελματία που δεν θέλει συμβιβασμούς. Το LEVC VN5 προσφέρει έως και 510 χιλιόμετρα αυτονομία, έχει κινητήρα 150 ίππων και μεγάλους χώρους για να ικανοποιήσει τις μεταφορικές ανάγκες του. Στο εσωτερικό η πολυτελής φιλοσοφία ενισχύεται από την ευκρινή οθόνη αφής των 9 ιντσών, τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και τα ηλεκτρικά καθίσματα. Με χωρητικότητα φορτίου έως 5,5 κυβικά μέτρα, το VN5 φιλοξενεί εύκολα δύο παλέτες μεγέθους Euro και προσφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 830 κιλάΠρόλαβε την προσφορά!

Lexus RX 450h

Έχοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και εξοπλισμένο με την κορυφαία υβριδική τεχνολογία της Lexus, το RX 450h είναι ένα ευρύχωρο οικογενειακό SUV ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Το σύστημα κίνησης αποδίδει 309 ίππους και η τετρακίνηση εγγυάται ακόμη περισσότερη ασφάλεια, αλλά και δυνατότητες κίνησης πέρα από την άσφαλτο για απολαυστικές εκδρομές. Στο εσωτερικό, η αδιαπραγμάτευτη πολυτέλεια και οι τεχνολογίες το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της premium κατηγορίας. Πρόλαβε την προσφορά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...