Νοίκιασε τη Lamborghini Urus – Την τράκαρε και την έκαψε [εικόνες και video]

Από το πολυτελές και πανίσχυρο αυτοκίνητο δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα. Ο 24χρονος οδηγός, αντιμετωπίζει βαριές ποινές.

  • -
  • -

Ο νεαρός, προφανώς με υψηλή οικονομική επιφάνεια, επέλεξε να ενοικιάσει ένα από τα κορυφαία Super Sport SUV προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Υπέγραψε το συμβόλαιο στην εταιρεία, πήρε το κλειδί της λευκής Lamborghini Urus και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα όμως, επήλθε η καταστροφή. Ο οδηγός παραβίασε το STOP κι ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε διασταύρωση της περιοχής Fort Lauderdale, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα Nissan Pathfinder. Από την πρόσκρουση, τα δύο οχήματα περιστράφηκαν, με τη Lamborghini να ανατρέπεται, να σηκώνεται στον αέρα, να διαλύει την οροφή της οικίας και στη συνέχεια να καταλήγει στην αυλή.

urus crash

Οι κάτοικοι του σπιτιού πετάχτηκαν έντρομοι έξω και χωρίς να χρονοτριβήσουν επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, καθώς έβλεπαν να βγαίνουν καπνοί από την Urus. Αυτός, μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι καλά, τράπηκε σε φυγή. Το όχημα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαριών, λίγα λεπτά αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί. Ο 24χρονος William Dion McQueen Jr., λίγο αργότερα μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και κάλεσε αυτοβούλως την αστυνομία. Στην ερώτηση γιατί αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος απάντησε πως φοβήθηκε, ήταν ζαλισμένος από τη σύγκρουση και δεν σκέφτηκε καθαρά.

urus crash

Δείτε επίσης: Εκατομμυριούχος διέλυσε Lamborghini αξίας 500.000€

Ως εκ θαύματος κανείς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Όσο για τον υπαίτιο του ατυχήματος, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και θα κληθεί να πληρώσει πολλές χιλιάδες δολάρια για αποζημίωση και πρόστιμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...