Διαδραστικός διαγωνισμός σχεδίασης

Ποιο θα είναι το lounge style της Opel;

  • -
  • -

Ο διαδραστικός διαγωνισμός σχεδίασης που παρουσιάστηκε στις 11 Οκτωβρίου με τη συνεργασία των Opel και Car Design News είναι ανοιχτός σε σπουδαστές σχεδίασης ανεξαρτήτως ειδικότητας που φοιτούν σε κάποια Ευρωπαϊκή Σχολή.

Καθίσματα, σχέσεις, ζωή στην πόλη, μία έρευνα  του εικονικού κόσμου και νέα υλικά. Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που οι σχεδιαστές σπουδαστές διερευνούν ένα μήνα στην Opel, στα πλαίσια του διαγωνισμού ενώ επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα, «Ποιο πιστεύετε ότι είναι το lounge style της Opel;».

Ο νικητής θα εργαστεί σαν αμειβόμενος βοηθός στο Κέντρο Σχεδίασης της Opel στο Rüsselsheim. Περισσότεροι από 200 σπουδαστές έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα και παρακολουθούν το διαγωνισμό. Κατά τη διαδικασία δημιουργούν ένα avatar και σε μερικές περιπτώσεις ένα ψευδώνυμο για να αποκτήσουν όλοι μία μοναδική ταυτότητα στο site. Λόγω του θέματος του lounge τα καθίσματα είναι πρωταρχικό μέλημα σε πολλές συμμετοχές.

Ο διαγωνισμός σκοπό έχει να ενθαρρύνει και να προαγάγει τη χρήση κοινωνικών μέσων (social media) και διαδικτυακών εργαλείων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της αυτοκινητιστικής σχεδίασης. Χορηγοί του διαγωνισμού είναι η εταιρία  Dassault Systèmes και η Dinamica, Miko.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσοι επιθυμούν μπορούν να βρουν στη διεύθυνση www.cardesigncontest.com.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...