Νόβακ Τζόκοβιτς: Γιατί σπρώχνει με τα χέρια μια Porsche 911 GT3; [video]

Είναι δυνατόν να έχει πάθει βλάβη το αυτοκίνητο και ο σταρ του τένις αναγκάστηκε να το σπρώξει; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, πιο παράξενο;

  • -
  • -

Για να γίνει κάποιος το Νο1 στον κόσμο σε οποιοδήποτε άθλημα, πρέπει να προπονείται σκληρά, να επιδεικνύει πειθαρχία και να χύνει ατελείωτα κιλά ιδρώτα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτοχος 21 Grand Slam, ακόμη και στις διακοπές του, δεν σταματά να δουλεύει.

Στο Μαυροβούνιο, όπου χαλαρώνει αυτή την περίοδο με την οικογένειά του, ο Σέρβος υπεραθλητής εθεάθη να σπρώχνει αυτοκίνητα στον δρόμο. Προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να είναι πανέτοιμος για το US Open – εφόσον λάβει έγκριση για να αγωνιστεί – ο Νόλε έσπρωχνε οχήματα σε ελαφρώς ανηφορική διαδρομή και συγκριμένα μια υπέροχη Porsche 911 GT3 κι ένα SUV της Toyota.

Δείτε εδώ την Porsche 911 GT3 που πουλήθηκε στην Ελλάδα

Με το καπελάκι γυρισμένο προς τα πίσω και γυμνός από τη μέση από πάνω, ο Τζόκοβιτς, κατάφερε να γίνει για μια ακόμη viral στο διαδίκτυο. Όσο για τα πολυτελή οχήματα, δεν αποκλείεται να ανήκουν στον ίδιο. Εξάλλου, ο 35χρονος έχει κερδίσει τόσα χρήματα από κερδισμένα τουρνουά και χορηγίες, που μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί.

Δείτε εδώ τον Νόλε να σπρώχνει την εκπληκτική 911 GT3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...