Αγορά ή μίσθωση: Πώς αποκτάς πιο εύκολα αυτοκίνητο;

Η χαρά της ιδιοκτησίας ή τα οφέλη του leasing; Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και με τους δύο τρόπους, όμως ποιος είναι ο πιο απλός;

  • -
  • -

Όσοι αναζητούν νέο αυτοκίνητο θα έχουν δει ότι η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω leasing, αντί της παραδοσιακής αγοράς. Έναντι ενός πάγιου, σταθερού μηνιαίου μισθώματος, το αυτοκίνητο από μέσο μεταφοράς γίνεται μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, καθώς οι μοναδικές υποχρεώσεις απέναντί του είναι η προσθήκη καυσίμου και η καθαριότητά του. Όλα τα υπόλοιπα έξοδα, προγραμματισμένα ή απρόοπτα, θα καλυφθούν από την εταιρεία που μας παρέχει το αυτοκίνητο.

Μάλιστα, υπάρχουν και μερικές εταιρείες όπως η FlexCar, που απλοποιούν πολύ την υπόθεση “leasing και παρέχουν μοναδική ευελιξία στον πελάτη, όπως τη διακοπή συνεργασίας όποτε εκείνος θελήσει, η αντικατάσταση του αυτοκινήτου του με κάποιο άλλο ή η άμεση εξαγορά του. Η υπηρεσία που προσφέρει η FlexCar είναι τόσο ολοκληρωμένη που πρακτικά, συνδυάζει τα καλά των δύο κόσμων, προσφέροντας την ξεγνοιασιά της μίσθωσης, αλλά και την ελευθερία της ιδιοκτησίας, αφού το συμβόλαιο δεν δεσμεύει τον πελάτη με κανέναν τρόπο.

Τα χρήματα έχουν σημασία

Επιλέγοντας αυτοκίνητο με leasing, δεν υποχρεώνεσαι να εκταμιεύσεις ένα μεγάλο ποσό για να το αποκτήσεις. Μάλιστα, η FlexCar δεν απαιτεί ούτε προκαταβολή και ουσιαστικά, το μοναδικό έξοδο είναι το FlexDeposit το οποίο επιστρέφεται στον πελάτη αν μείνει για πάνω από 36 μήνες ή αφαιρείται σε μορφή έκπτωσης αν αποφασίσει να εξαγοράσει το όχημα. Από την άλλη, αν κάποιος επιλέξει την αγορά αυτοκινήτου με δόσεις, σταδιακά καταβάλλει αρκετά χρήματα σε τόκους που ανεβάζουν σημαντικά το ποσό που τελικά πληρώνει. Με το leasing όλα τα χρήματα που βγαίνουν από την τσέπη σου έχουν αντίκρισμα γιατί λαμβάνεις μια ολοκληρωμένη, κομμένη στα μέτρα σου υπηρεσία.

Αναμονή, αυτή η μάστιγα!

Μια ακόμη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου σήμερα είναι η αναμονή πολλών μηνών για να το παραλάβει. Η FlexCar έχει άμεσα διαθέσιμα οχήματα από έναν στόλο με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις το ιδανικό. Με τόσες προτάσεις, είναι βέβαιο ότι θα βρεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Το καλύτερο είναι ότι μέσα σε περίπου 10 ημέρες, θα έχεις παραλάβει το καινούργιο σου αυτοκίνητο. Καμία αναμονή, ούτε άγχος για το αν θα τηρηθεί τελικά η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Γνωρίζεις από την αρχή τη διαθεσιμότητα και πότε θα το πάρεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα, να υποβάλλεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και να πληρώσεις το πρώτο μίσθωμα μαζί με το FlexDeposit. Στη συνέχεια, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!  

Μια απλή και καθόλου χρονοβόρα διαδικασία

Η απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου από τη FlexCar είναι πάρα πολύ απλή υπόθεση, που απαιτεί σαφώς λιγότερο χρόνο από την παραγγελία ενός νέου αυτοκινήτου και την έγκριση δανείου για τη χρηματοδότηση. Απλώς ανοίγεις την πλατφόρμα και επιλέγεις το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει. Ύστερα, επισυνάπτεις αντίγραφο ή φωτογραφία της αστυνομικής σου ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης και ένα εκκαθαριστικό εφορίας. Στη συνέχεια η FlexCar θα ελέγξει τα στοιχεία και θα ενημερωθείς άμεσα, μόλις εγκριθεί το αίτημά σου! Η πληρωμή του πρώτου μισθώματος και του FlexDeposit γίνεται ηλεκτρονικά. Μετά από περίπου 10 ημέρες, θα οδηγείς το νέο σου αυτοκίνητο!

Μεταχειρισμένο ή καινούργιο αυτοκίνητο;

Το δίλημμα έχει απασχολήσει την πλειονότητα των υποψήφιων αγοραστών ενός αυτοκινήτου. Η FlexCar έχει απάντηση και εδώ. Ο στόλος της απαρτίζεται από νέα ή ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα για να διαλέξεις την καλύτερη για εσένα πρόταση. Το κοινό όλων των αυτοκινήτων είναι ότι προέρχονται από ελληνικές αντιπροσωπείες και ότι είναι διεξοδικά ελεγμένα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν λίγα χιλιόμετρα στο οδόμετρο και θα βρίσκονται έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...