Νέο Video: Δοκιμάζουμε την πιο πρακτική ηλεκτρική Mercedes-Benz, την EQB 250

Με άφθονους χώρους και πρακτικότητα, μήπως η εισαγωγική έκδοση της EQB αποτελεί την πιο λογική επιλογή της ηλεκτρικής γκάμας;

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz έχει καταφέρει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, να έχει μία από την πιο ολοκληρωμένες ηλεκτρικές γκάμες. Από compact crossover μέχρι ναυαρχίδες βεληνεκούς S-Class, όλα όσα θα χρειαστεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για να περάσει στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη εποχή, είναι ήδη εδώ. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε, εκτός από σχεδιαστικά ή τεχνολογικά φουτουριστικά μοντέλα, και ρεαλιστικές επιλογές που συνδυάζουν όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας μέσος αγοραστής σήμερα.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι και η Mercedes-Benz EQB 250. Μοντέρνα, με premium αίσθηση και άφθονους χώρους, αποτελεί την ρεαλιστική και πρακτική πρόταση της γερμανικής φίρμας στην κατηγορία των compact SUV. Με έναν ηλεκτροκινητήρα 190 ίππων και μία μπαταρία 66,5 kWh, συνδυάζει επιδόσεις με αυτονομία που ξεπερνά τα 470 km. Ταυτόχρονα είναι άνετη με χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 495 lt και δυνατότητα επιλογής 7θέσιας διάταξης. Δείτε την video-δοκιμή παραπάνω και αν θέλετε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή θα την βρείτε στο τεύχος 103 του GOCAR Magazine που μόλις κυκλοφόρησε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...